Inkvisitorilta thrash-psykoosi uudella musiikkivideolla ”Necromancy Cascade”

MAINOS:Tiedote 23.8.2018

“Necromancy Cascade” on psykedeliaa tihkuva thrash-psykoosi.

Inkvisitorin tuore toinen täyspitkä julkaistiin huhtikuun lopussa, ja nyt bändi on laittanut linjoille kolmannen singlen tuolta albumilta. Single on yhtä aikaa levyn sekä seesteisintä, että kieroutuneinta materiaalia. Video on kuvattu Kulttuuriareena Gloriassa Flowers of Life -tilataideteoksen keskellä viime tammikuussa. Videon ohjauksesta ja leikkauksesta vastasi yhtyeen kitaristi Jesse Kämäräinen.

Kämäräinen kertoo videon synnystä:

Gloriassa oli Flowers of Life -kollektiivin isolla vaivalla rakentama valotaideteos, jossa koko pytinki oli pistetty koreaksi. Heidän kalenterissaan sattui olemaan yksi tyhjä päivä, joten päätimme kuvata musavideon siellä. Lopputulos on varmasti poikkeava metallivideoiden saralla.

”Necromancy Cascade” on levyn keskellä oleva biisi, jossa tarinan etsivä päättää uhrata perheensä tullakseen uudeksi necromanceriksi.

Inkvisitor on vuonna 2012 perustettu thrash metal -bändi Jyväskylästä. Bändi on aiemmin julkaissut EP ”Delirious Talesin” (2014) ja debyytti ”Doctrine of Damnationin” (2015). Sittemmin bändi kävi läpi sarjan miehistönvaihdoksia, jotka selätettyään siirtyi heti nauhoittamaan toista täyspitkäänsä ”Dark Arts of Sanguine Ritualsia”. Levyä joka näki päivänvalon 20. huhtikuuta.

Levy on saatavilla sekä digitaalisesti, että CD:llä. CD-version ostaneet saavat 12-sivuisen kansilehden lisäksi myös latauskupongin instrumentaaliversioon. Levyjä on ostettevissa bändin Bandcampista ja Levykauppa ÄXästä. Levy löytyy myös kaikista relevanteista streamauspalveluista.

Kaksi musiikkivideota julkaistiin singleinä aiemmin:

“Mindslaver”:

“Second Sacrament”:

Biisilista:
Dark Arts of Sanguine Rituals
Second Sacrament
A Shadow Suspended by Dust
The Confession
Mindslaver
Necromancy Cascade
Paradigm Shift
War is Path to Victory
The Revenant (Redeemer)
Quagmire Twilight (bonus)

Inkvisitor on
Jesse Kämäräinen – Kitara
Tino Jäntti – Rummut
Markus Martinmäki – Vokaalit
Sakari Soisalo – Basso
Mikko Saviranta – Kitara

Linkit
www.facebook.com/inkvisitorband
www.inkvisitor.com
www.youtube.com/inkvisitorband
www.instagram.com/inkvisitorband
www.inkvisitor.bandcamp.com
www.twitter.com/inkvisitorband

Keikat:
24.08. Ilokivi, Jyväskylä
07.09. Henry’s Pub, Kuopio
08.09. Tukikohta, Oulu
13.10. La Barre, Joensuu
03.11. Dog’s Home, Tampere

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.