Korpiklaanin uusi nopea ja raskas ”Niemi”-single kumartaa bändin alkuaikojen suuntaan

Kuva: Korpiklaani

Tiedote 8.1.2021

Neljän viikon päästä 11. albuminsa ”Jylhän” julkaiseva Korpiklaani tarjoilee vielä yhden maistiaisen levyltä ennakkoon. Nopea ja tarttuva Niemi muistuttaa bändin raskaampaa varhaistuotantoa, johon vanhan liiton soittovideo sopii kuin nakutettu.

“Niemi kirjoitettiin ensimmäisten biisien joukossa tälle levylle. Kulkija-albumin jälkeen minulla oli sellainen fiilis, että seuraavan albumin pitäisi olla nopeinta, kovinta Korpiklaania koskaan. Katsoin Flying V -kitaraani, nappasin sen syliini ja kävin hommiin, ja tässä lopputulos!”, bändin nokkamies Jonne kertoo, ja jatkaa kappaleen lyriikoista:

“Niemi kertoo Bodom-järven surullisenkuuluisista murhista vuodelta 1960. Kappaleessa kertoja viettää kesäistä aamua järven viereisellä niityllä, kun hän kuulee huudon ’äkkiä niemen nokkaan, täällä on tapahtunut hirveitä!’”.

“Halusin taltioida videolla bändin käsittämättömän lavaenergian. Tässä Korpiklaania kera kylmyyden, tulen, savun ja nahan!”, ohjaaja Markku Kirves kertoo Kärkölän puistossa Huovilassa kuvatusta videosta.

Korpiklaanin julkaisukeikat Suomessa on suunniteltu kuultavaksi seuraavasti:

05.02. Tampere, Pakkahuone
06.02. Helsinki, Telakka

Korpiklaanin varmistuneita keikkoja kesälle 2021:

06.06– Sama’Rock, Ranska
12.06 – Z! Live Rock Fest, Espanja
24.06 – Nummirock, Nummijärvi
19.08 – Rock Castle, Tsekki

Tilaa Jylhä-albumi ennakkoon: http://nblast.de/KorpiklaaniJylha

www.korpiklaani.com


Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Korpiklaani

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here