Joviac julkaisi albumillisen progressiivista metallia ja musiikkivideon

Promokuva: Carolin Büttner
Mainos
Saarihelvetti
Tiedote 3.4.2020
Tamperelainen progressiivista metallia soittava Joviac julkaisi tänään toisen albuminsa  ”Here And Now”. Julkaisun kunniaksi bändi teki myös puhuttelevan musiikkivideon kappaleesta Decay ja se on nähtävissä täällä:
Viljami Wenttola kommentoi:
”Tunne on surrealistinen nyt kun levy on vihdoin julkaistu. Matka alkoi 2018 Elokuussa kun aloitin sävellys työn. Aikaa meni hyvin lähelle vuosi kunnes levy oli miksattu ja masteroitu, eli näin odottavalle aika on ollut pitkä! Levyn sinkut (Straws ja Here And Now) ovat tehneet meille jo enemmän kuin mitään mitä olemme julkaisseet tähän asti jos puhutaan uusien ihmisten tavoittamisesta, enkä malta odottaa mitä tunteita ja ajatuksia koko albumi herättää nyt kun se on vihdoin ulkona.Tänään julkaisemme myös uuden musiikkivideon kappaleelle ”Decay”! Se on ehdottomasti levyn outo lapsi, ja juuri siksi päätimmekin antaa sille spottivalon. Vaikka kappale on tunnelmaltaan ja lyriikoiltaan kyyninen ja synkkä, niin löytyy siitä myös vahva leikkisä puoli. Meillä oli erittäin hauskaa videota kuvatessa, ja on ilo vihdoin jakaa se kanssanne.”

Albumin rummut äänitettiin Electric Fox Studiolla Jyväskylässä ja albumin masteroinnista vastaa Teemu Liekkala (Red Eleven). Miksauksen puolestaan hoiti Janne Korpela.
Katso aikaisemmin julkaistu Straws musiikkivideo: https://youtu.be/74szjFyLMmw
Tilaa Here And Now CD: http://bit.ly/2spvsQr
Biisilista:
1. Intro
2. Straws
3. Black Mirror
4. Here And Now
5. Decay
6. Crossfire
7. Fade Into The Light
Kansikuva: Dylan Jones
Kokoonpano:
Viljami Wenttola – Laulu, kitara, koskettimet
Antti Varjanne – Basso
Rudy Fabritius – Rummut
Linkit:
Lähde: Inverse Records
Promokuva: Carolin Büttner

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän