Lord of the Lost saapuu Tampereelle ja Helsinkiin helmikuussa 2019

MAINOS:Tiedote 23.8.2018

Saksalainen dark rock -suuruus Suomeen. Lord of the Lost soittaa helmikuussa Tampereella ja Helsingissä.

Saksalainen Lord of the Lost päästi juuri kauppoihin kuudennen albuminsa, jonka nimi on ”Thornstar.”

Pitkäsoiton julkaisukiertue tuo yhtyeen helmikuussa Suomeen. HIMin, Rammsteinin, The Missionin, Type O Negativen, Moonspellin ja Field of Nephilimin kanssa tumman, kohtalokkaan, raskaan ja vaikuttavan soundin jakava orkesteri esiintyy torstaina 21. helmikuuta Tampereen Jack the Roosterissa ja perjantaina 22. helmikuuta Helsingin On the Rocksissa.

Vaihtoehtometallin, goottirockin ja industrialin saumattomasti yhdistävä yhtye perustettiin Hampurissa vuonna 2007. Laulaja Chris Harmsin sooloprojektista bändiksi kasvanut Lord of the Lost julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2010, jonka jälkeen orkesteri on niittänyt suosiota niin gootti- kuin metallijuhlilla.

Lokakuun alussa alkava Thornstar-kiertue on pitkä ja sen Suomen-osuus sijoittuu rundin loppupäähän, jolloin maestro Chris “The Lord” Harms pääsee jälleen näyttämään pohjoisille ystävilleen esiintymisen mallia. Muun muassa Marilyn Mansonin ja Lady Gagan live-tilanteen haltuunottamista ihaileva Harms on visuaalinen ja vahva ilmestys; rocktähti taiteen pimeältä puolelta.

LORD OF THE LOST (GER)
RAIN DIARY
to 21.2.2019 Tampere, Jack the Rooster, 25/22 e (Lippu.fi)
pe 22.2.2019 Helsinki, On the Rocks 30/27 e (Tiketti)
Ennakkoliput tulevat myyntiin pe 24.8.2018 klo 9.

lordofthelost.de
www.facebook.com/lordofthelost
jacktherooster.fi
rocks.fi

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.