HEVILEGENDA MANOWAR PALAA SUOMEEN HELMIKUUSSA!

manowar_gods_2016

Hevilegenda Manowar tuo uuden Gods and Kings -maailmankiertueensa Tampereen Pakkahuoneelle 12. helmikuuta ja Helsingin The Circukseen 13. helmikuuta 2016. Konserttilippujen ennakkomyynti alkaa osoitteessa www.rle.fimaanantaina 7. syyskuuta klo 9.00 ja julkiseen myyntiin liput tulevat Lippupalvelussa, Tikettissä ja Lippupisteessä maanantaina 14. syyskuuta. Yhtyeen edelliset keikat myytiin loppuun loppuun Pakkahuoneella ja The Circuksessa vuonna 2013. Tällä kertaa konsertit on suunnattu vain täysi-ikäisille ja konsertteihin on saatavilla rajoitettu määrä lippuja.

Manowar yhtyeen Joey Demaion mukaan kiertueella kuullaan Kings of Metal ja God of War -albumeiden suosituimpia kappaleita sekä muita Manowar -klassikoita ja yllätyksiä. Manowar lupaa kiertuetervehdyksessään ylittää kaikki alan standardit ja puskea metallimusiikin esittämisen uudelle tasolle. Manowar tuo keikoille mukanaan omaa tuotantoa ja lavasteita, joihin on perinteisesti kuulunut monenlaista soturihenkistä rekvisiittaa.

Manowarin levyjä on myyty ympäri maailman yhteensä yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Yhtyeen musiikki käsittelee historiallisia teemoja ja soturimytologiaa. Manowar on ottanut myös paljon visuaalisia vaikutteita viikingeistä, keskiajan ritarikulttuurista ja antiikin tarustoista. Edellisen kerran yhtye vieraili Suomessa viime kesänä, jolloin yhtye keräsi tuhansia hevimusiikin ystäviä Helsingin Suvilahteen Magic Circle Festivalin pääesiintyjänä. Yhtyeen nykykokoonpanossa vaikuttavat Eric Adams (laulu), Karl Logan (kitara), Joey DeMaio (Basso) ja Donnie Hamzik (rummut).

LIPPUJEN HINNAT ALKAEN 79€.

Manowarin kotisivut: http://www.manowar.com

Manowarin suomalaiset fanisivut: http://www.manowarfinland.com

Konsertin järjestää RL Concerts Oy:

http://www.rle.fi
http://www.facebook.com/rlconcerts
http://www.instagram.com/rlconcerts

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-