Helmikuussa Suomeen saapuva Amaranthe julkaisi ”Helix”-albumin

Tiedote 19.10.2018

Ruotsalainen metallibändi Amaranthe julkaisee viidennen studioalbuminsa ”Helix” 19.10. Massiivisista soundeistaan ja koukuttavista kertosäkeistään tunnettu ruotsalaisyhtye on kasvanut levy levyltä yhä isommaksi ja suositummaksi. Albumi äänitettiin Hansen Studiolla Tanskassa ja sen tuotti tuttuun tapaan Jacob Hansen. Levyltä on aiemmin irrotettu singlet ”365”, ”Countdown” ja ”Inferno”.

Bändi saapuu uuden albuminsa myötä Suomeen kahdelle keikalle osana The Helix World Tour -kiertuettaan. Yhtye nähdään 15.2. Oulun jäähallissa ja 16.2. Helsingin jäähallin Black Boxissa.

Amaranthe julkaisi debyyttilevynsä ”Amaranthe” vuonna 2011. Kakkosalbumi ”The Nexus” julkaistiin vuonna 2013 ja kolmas studioalbumi ”Massive Addictive” vuonna 2014. Yhtyeen viimeisin albumi ”Maximalism” näki päivänvalon vuonna 2016. ”Maximalism”-albumin jälkeen Amaranthe sai uudeksi solistikseen ruotsalaisesta Dynazty-yhtyeestä tunnetun Nils Molinin, joka hyppäsi Jake E:n saappaisiin ne komeasti täyttäen. Amaranthe on esiintynyt Suomessa lukuisia kertoja; alkuaikoina klubeissa ja sen jälkeen levy levyltä yhä suuremmilla keikkapaikoilla. Lukuisia kultalevyjä myös Suomesta napsinut Amaranthe nähtiin maassamme viimeksi kesällä Rock Festissä ja Seinäjoen Vauhtiajoilla.

www.amaranthe.se
www.facebook.com/AmarantheBand
twitter.com/amaranthemetal
instagram.com/amarantheofficial

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here