Havukruunu, Decaying sekä Church of the Dead Tiivistämön lavalle 13.3.2020

Tiedote 3.3.2020

Ensi viikon perjantaina Tiivistämön lavan valtaavat Havukruunu, Decaying sekä Church of the Dead.

Havukruunu soittaa Tiivistämöllä harvinaislaatuisen headliner keikan! Bathoryn ja Moonsorrowin tyyliin uskollisella black/pagan -metallillaan kotimaista skeneä ravisuttanut bändi on herättänyt runsaasti mielenkiintoa myös ulkomailla. Harvoin ja valikoidusti keikkaileva Havukruunu on ’Havulinnaan’ sekä ’Kelle Surut Soi’ täyspitkiensä tiimoilta jakanut lavoja mm. Full Of Hellin, Nifelheimin sekä Hornan kanssa.

Illan toisena artistina nähdään kotimainen death metal -yhtye Decaying. Vanhan liiton Asphyxin sekä Bolt Throwerin tyyliin vannova yhtye viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Yhtye on kyseisenä aikana julkaissut neljä täyspitkää ja on nähty näiden tiimoilta keikoilla Suomen lisäksi myös Saksassa, Hollannissa ja Venäjällä. Decayingin viides levy julkaistaan tämän vuoden aikana FDA Recordsin kautta.

Illan avaa kotimainen death metal -yhtye Church Of The Dead. Tuska Festivalin lavallakin soittanut yhtye on julkaissut vuosien saatossa useita EP:tä ja on julkaisemassa tämän vuoden aikana ensimmäistä täyspitkäänsä.

Liput ovat myynnissä vain ovelta, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa.
Liput 10€ (+3€ eteispalvelumaksu) / K-18

Tarkemmat aikataulut julkaistaan Facebook-tapahtumassa lähipäivien aikana.
https://www.facebook.com/events/551044425756814/

Tiivistämö
13.3.2020
Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki

www.allout.fi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here