Gojira julkaisee uuden levyn ”Fortitude” huhtikuussa – ”Born For One Thing” musiikkivideo katsottavissa.

Kuva: Kuvakaappaus

Gojira julkaisee uuden levynsä ”Fortitude” huhtikuussa. ”Born For One Thing” musiikkivideo katsottavissa alla.

Gojira- ”Fortitude”
01. Born for One Thing
02. Amazonia
03. Another World
04. Hold On!
05. New Found
06. Fortitude
07. The Chant
08. Sphinx
09. Into the Storm
10. The Trails
11. Grind

Levyn ennakkotilaukset: http://gojira.lnk.to/fortitude


Lähde: Gojira
Kuva: Kuvakaappaus


Please enter your comment!
Please enter your name here