Evil Drive julkaissut “Ragemaker”-albumin lisätiedot

MAINOS:

Tiedote 17.1.2018

Kotimainen metalliyhtye Evil Drive on julkistanut “Ragemaker” –albuminsa kansitaiteen ja kappalelistan. Levy saapuu kauppoihin 30.3.2018. Tätä ennen helmikuun alussa ilmestyy musiikkivideo ja single ”Fire Is Her Name”. Myös ennakkotilaukset käynnistyvät tuolloin.

Yhtye kertoo Jarkko Vanhalakan suunnittelemasta kansitaiteesta seuraavaa:

Like with the first album, the artwork was created by Jarkko Vanhalakka. We gave him free hands to develop it, but of course, we gave him the title and the songs for getting right kind of inspiration. The word Ragemaker doesn’t mean anything really, but the name came up while we were watching the news and reading all the magazines and the newspapers which were full of news about pedophiles and other kinds of sick people whose main priority is to hurt others. So basically, the name of the song and the song itself is about those things and about the anger that we feel about those people. And besides the word Ragemaker sounds good, so we decided that it’ll be the album title.

1. Intro (The Rage Is Rising)
2. Anti-Genocide
3. The System Is Dead
4. Fight To Die
5. Legends Never Die
6. Ragemaker
7. Fire Is Her Name
8. There Is No God
9. Run Through The Dark
10. Suicide Nation
11. Killed by Death (Motörhead Cover)

Evil Drive kertoi Metalliluolalle tulevasta “Ragemaker”-levystä myös seuraavaa:

Levyllä on mukana 10 biisiä, joista yksi on coveri: Motörheadin “Killed By Death”. “Ragemaker” on aiempaa melodisempi ja samalla myös monipuolisempi niin soitannollisesti kuin sävellysmielessäkin. Mukana myös yleisön toivomusten mukaisesti enemmän puhdasta laulua.

“Ragemakerilla” kuullaan lisäksi vieraita. Maidens of the North -bändistä tuttu Veronique La Vero laulaa kahdessa biisissä ja Vin Valentino (Delta Enigma) on soittanut ja sovittanut levyn synaosuudet. Albumi äänitettiin pääasiassa kitaristi J-P Pusan toimesta Kotkassa. Vokaaliosuudet nauhoitettiin Kouvolassa Deep Noise studiolla Saku Moilasen johdolla. Hän myös miksasi levyn. Julkaisun ympärille rakennetaan parhaillaan kiertuetta ja sen tiimoilta uutisia julkaistaan alkuvuodesta.

Evil Driven debyyttialbumi “The Land Of The Dead” julkaistiin tammikuussa 2016 ja on kerännyt positiivisia arvioita eri puolilla maailmaa.

EVIL DRIVE:
Viktoria Viren – Vocals
Ville Wiren – Guitar
Juha Beck – Drums
Marko Syrjala- Bass
J-P Pusa -Guitar

LINKIT:
www.evildriveband.com
www.facebook.com/evildriveofficial
https://twitter.com/EvilDriveBand
https://www.instagram.com/evildriveband/

Lähde: Reaper Entertainment

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.