Metalliluolan lukijoille 10% alennus EMP:n verkkokauppaan. Osallistu myös 50€ lahjakortin arvontaan.

emp

Metalliluola tarjoaa yhdessä EMP:n kanssa kaikille lukijoillemme 10% alennuksen bannerin kautta tilatuista tuotteista. Alennus on voimassa 1.10 – 2.11.2015 välisenä aikana. EMP on järjestänyt myös kilpailun jossa voit voittaa 50€ arvoisen lahjakortin EMP:n verkkokauppaan.

EMP.fi-verkkokaupasta löydät kaiken tarvittavan tulevia menoja varten – tyylikkäät miesten vaatteet ja naisten vaatteet, elokuvien ja TV-sarjojen fanituotteet, musiikkia niin paljon että korvia kuumottaa, bändituotteet keikkoja varten sekä paljon, paljon muuta!

Tilailemaan pääset alla olevasta linkistä, josta löydät alennuskoodin ja kilpailuun osallistumisohjeet. 50€ lahjakortin voittaja julkaistetaan sivuillamme marraskuun alussa.

Osallistu kisaan ja hyödynnä alennus!

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-