Corefest-tapahtuma syksyllä Tampereella ja Helsingissä

Tiedote 3.6.2020

Punkin ja metallin kiivaimmat piirteet sekoittava metalcore saa oman festivaalin Tampereelle ja Helsinkiin. Corefest-iltojen pääruuan tarjoaa One Morning Left, jonka keikat Suomessa ovat harvinaista herkkua.

Vuonna 2008 perustettu kotimaisen metalcoren ydinkärki One Morning Left on hurmannut yleisöjä niin Japanissa, Islannissa kuin useissa manner-Euroopan maissa. Syksyllä uutta materiaalia julkaiseva kopla palaa halusta esiintyä kotimaassaan. One Morning Left ja nykyinen, entistä vahvempi kokoonpano on bändi, jonka isku takaa aina äärimmäisen maistuvat metalcore-kinkerit.

Corefestin kuuma täky Tampereella ja Helsingissä on myös Atlas, jonka kansainvälisesti urkeneva ura on vienyt yhtyeen samoille lavoille mm. Monumentsin, Adeptin ja Kadinjan kanssa.

Tuoreinta suomalaista soundia molemmissa kaupungeissa edustaa tamperelainen Detset, joka koukuttaa melodioillaan, mutta muistaa sanoituksissaan viiltävän yhteiskuntakritiikin.

Muita Tampereen äärikovia akteja ovat syksylle uutta julkaisua suunnitteleva Ember Falls, Somehow Jo ja My Favourite Nemesis, joka esiintyy myös Helsingissä. Pääkaupungin bändiparaatin täydentävät Assemble the Chariots ja Crucify the Faith.

TAMPERE COREFEST
la 31.10.2020 Tampere, Olympia-kortteli
One Morning Left
Ember Falls
Detset
Atlas
Somehow Jo
My Favourite Nemesis

HELSINKI COREFEST
la 21.11.2020 Helsinki, Tiivistämö
One Morning Left
Atlas
My Favourite Nemesis
Detset
Assemble the Chariots
Crucify the Faith

www.nem.fi
olympiakortteli.fi
tiivistamo.fi

Liput molempiin tapahtumiin alk. 19,50 e (Tiketti) / 25 e (ovelta)
Ennakkomyynti alkaa pe 5.6.2020 klo 9.

Kuva: Pete Alander ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here