AvAciA julkaisi Lost Societyn Samy Elbannan tähdittämän singlen ”Oikea tarina”

Kuva: Kuhaphotography
MAINOS:Tiedote 3.6.2020

Suomenkielinen metallitulokas AvAciA julkaisee jälleen uutta musiikkia. ‘Oikea tarina‘ on neljäs viidestä kevään aikana julkaistavasta singlestä, jotka tulevat muodostamaan EP-kokonaisuuden ‘Peilit’. Upean vastaanoton saanut viimevuotinen debyytti ‘Uusi Maailmanjärjestys‘ enteili yhtyeelle vahvaa tulevaisuutta, eikä yhtyeen omassa uunissa maustettu uusi materiaali todellakaan petä. Mukana huutovokaaleissa suporttina Lost Societyn Samy Elbanna.

AvAciA on suomalaista metallia rock-asenteella soittava trio. ‘Peilit’ on yhtyeen nokkamiehen Jori Salorannan tuotannollinen taidonnäyte, sillä yhtye on laittanut alulle ja synnyttänyt uuden biisikatraan omin voimin miltei alusta loppuun. Kannustusta ja saniteettiapua ovat tarjoilleet vanhemmat mentorit W.A.S.P.– ja The Grammers-yhtyeistä, joten milleniaalimetallin joukoon on eksynyt ilahduttavan paljon myös vanhan liiton tarttuvia rock-siemeniä. Masteroinnista vastaa Turun oma Bogren, Aleksi Rintala.

Yhtyeen viesti kappaleesta kuuluu seuraavasti:

Päämäärässä häämöttää tuomio. Valheellisesti tuomittuna kulkemaan läpi häpeän tien. Monen kuukauden olemattomuuden jälkeen on vaikea tuomita taikka tuntea edes itseään. Kenen näkökulma olikaan oikea? Vaikka yrittäisit huutaa, olet liian kaukana mistään edes ääntä heijastavasta. Kaikki näkevät sinut, mutta kukaan ei kuule. Nyt hiljaisuus on ystäväsi ja yksinäisyys kotisi.

Kokoonpano:
Jori Saloranta – Vocals & Guitar
Elias Koljonen – Drums & Vocals
Topi Kivelä – Bass

https://www.facebook.com/AvAciAOfficial
https://www.instagram.com/officialavacia

Kuva: Kuhaphotography

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.