Classic Rock And Metal Meeting tapahtuma siirtyy vuodelle 2021

Tiedote 14.8.2020

Tämän vuoden marraskuulle kaavailtu Helsingin On the Rocksissa järjestettävä Classic Rock and Metal Meeting siirtyy toukokuulle 2021.

Tapahtuman uusi varmistettu päivämäärä on 15.5.2021. Jo aiemmin varmistuneet vieraat, Les Binks ja Roland Grapow ovat varmistaneet osallistumisensa toukokuun tapahtumaan.

Lisää vieraita tullaan julkistamaan loppuvuoden ja kevään aikana. Aiempien vuosien tapaan mukana tulee olemaan lisää artisteja. Luvassa on nimiä sekä ulkomaisen metallin/rockin, kotimaisen raskaan musiikin, sekä tietysti perinteisen KISS -teeman ympäriltä.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle, on liput mahdollista palauttaa ostopaikkaan 17.10.2020 saakka.

Les Binksin viesti faneille katsottavissa alta:

Tapahtuman aikana sekä Les Binks että Roland Grapow soittavat livekeikat, jolloin Binksin kanssa esiintyy Priesthood Finland ja Grapowin kanssa Metal Machinery. Binks ja Priesthood Finland kaavailevat alustavasti esittävänsä Judas Priestin klassikkoliven ”Unleashed In The East” kokonaisuudessaan. Metal Machinery keskittyy puolestaan Grapowin kanssa pääasiallisesti kitaristin Helloweenin riveissä säveltämiin kappaleisiin.

Artistit osallistuvat myös juonnettuihin Q&A – sessioihin, ja he ovat fanien tavattavissa maksuttomassa Meet & Greeteissä. Myynnissä on myös artistien fanituotteita, ja osallistujilla on mahdollista hankkia artistien myymiä tuotteita myös suoraan artisteilta.

Les Binks liittyi Judas Priestin vuoden 1977 ”Sin After Sin” -levyä seuranneelle kiertueelle ja hänen soittoaan kuultiin vuosien 1978 studiolevyillä ”Stained Class” sekä ”Killing Machine” ja seuraavan vuoden kuolemattomalla live-albumilla ”Unleashed In The East”. Mies vaikuttaa nykyisin kahden muun entisen Priest-jäsenen, kitaristi K.K. Downingin sekä vokalisti Tim Ripper Owensin kanssa KK’s Priest -kokoonpanossa, joka valmistelee parhaillaan uutta levyä.

Kuva: Bravewords

Roland Grapow korvasi Kai Hansenin Helloweenin kitaristina vuonna 1989 ja vaikutti yhtyeessä aina 2000-luvun alkuun saakka. Hänen kynästään ovat syntyneet mm. ”Still We Go”, ”The Chance” sekä ”Time Of The Oath” ja ”The Dark Ride” -levyjen nimikappaleet. Helloweenista lähdön jälkeen Grapow perusti Masterplan-yhtyeen, jonka johtajana kitaristi jatkaa edelleen. Bändiltä ilmestyi vuonna 2017 albumi ”PumpKings”, jolla kuullaan versioita Rolandin kirjoittamista Helloween-kappaleista. Grapow on julkaissut uransa aikana myös kaksi soololevyä.

Priesthood Finland on uusi Judas Priestin materiaalia tulkitseva kotimainen tähtikokoonpano, jossa vaikuttaa jäsenistöä Domination Blackista, Evil Drivesta sekä Kreyskullista. Bändin omien keikkojen ohjelmistossa on myös Priestin harvemmin kuultua vokalisti Tim Ripper Owensin kauden materiaalia sekä kappaleita Rob Halfordin 1990-luvun Fight-yhtyeeltä.

Lisää vieraita ja tarkennettu ohjelma varmistuu syksyn ja kevään aikana. Tapahtuman järjestävän Kiss Army Finlandin mukaan luvassa on myös Kiss-yhteyksiä omaavia artisteja sekä kotimaisia rock-tähtiä M&G- sekä nimmarisessioihin.

Linkki Facebook Eventiin: https://www.facebook.com/events/267268118036136

Liput saatavilla Tiketistä.

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän