Unleashed In The East: Judas Priestista ja Helloweenista tutut Les Binks sekä Roland Grapow tähdittävät Classic Rock and Metal Meetingia Helsingissä marraskuussa 2020.

Kuva: Power of Metal DK

Tiedote 27.6.2020

Tämän vuoden marraskuu kruunataan On the Rocksissa, Classic Rock and Metal Meetingissä lauantaina 14.11.2020.

Tapahtuman vieraina tulevat olemaan muun muassa Judas Priestista tuttu rumpali Les Binks ja Helloweenissa pitkään vaikuttanut kitaristi Roland Grapow.

Tapahtuman aikana sekä Les Binks että Roland Grapow soittavat livekeikat, jolloin Binksin kanssa esiintyy Priesthood Finland ja Grapowin kanssa Heavy Metal Hamsters. Binks ja Priesthood Finland kaavailevat alustavasti esittävänsä Judas Priestin klassikkoliven ”Unleashed In The East” kokonaisuudessaan. Heavy Metal Hamsters keskittyy puolestaan Grapowin kanssa pääasiallisesti kitaristin Helloweenin riveissä säveltämiin kappaleisiin.

Artistit osallistuvat myös juonnettuihin Q&A – sessioihin, ja he ovat fanien tavattavissa maksuttomassa Meet & Greeteissä. Myynnissä on myös artistien fanituotteita, ja osallistujilla on mahdollista hankkia artistien myymiä tuotteita myös suoraan artisteilta.

Les Binks liittyi Judas Priestin vuoden 1977 ”Sin After Sin” -levyä seuranneelle kiertueelle ja hänen soittoaan kuultiin vuosien 1978 studiolevyillä ”Stained Class” sekä ”Killing Machine” ja seuraavan vuoden kuolemattomalla live-albumilla ”Unleashed In The East”. Mies vaikuttaa nykyisin kahden muun entisen Priest-jäsenen, kitaristi K.K. Downingin sekä vokalisti Tim Ripper Owensin kanssa KK’s Priest -kokoonpanossa, joka valmistelee parhaillaan uutta levyä.

Kuva: Bravewords

Roland Grapow korvasi Kai Hansenin Helloweenin kitaristina vuonna 1989 ja vaikutti yhtyeessä aina 2000-luvun alkuun saakka. Hänen kynästään ovat syntyneet mm. ”Still We Go”, ”The Chance” sekä ”Time Of The Oath” ja ”The Dark Ride” -levyjen nimikappaleet. Helloweenista lähdön jälkeen Grapow perusti Masterplan-yhtyeen, jonka johtajana kitaristi jatkaa edelleen. Bändiltä ilmestyi vuonna 2017 albumi ”PumpKings”, jolla kuullaan versioita Rolandin kirjoittamista Helloween-kappaleista. Grapow on julkaissut uransa aikana myös kaksi soololevyä.

Priesthood Finland on uusi Judas Priestin materiaalia tulkitseva kotimainen tähtikokoonpano, jossa vaikuttaa jäsenistöä Domination Blackista, Evil Drivesta sekä Kreyskullista. Bändin omien keikkojen ohjelmistossa on myös Priestin harvemmin kuultua vokalisti Tim Ripper Owensin kauden materiaalia sekä kappaleita Rob Halfordin 1990-luvun Fight-yhtyeeltä.

Heavy Metal Hamsters on niin ikään tuore kotimainen Helloween -tribuutti, jota johtaa Domination Blackin vokalisti Matias Palm.

Lisää vieraita ja tarkennettu ohjelma varmistuu kesän ja syksyn aikana. Tapahtuman järjestävän Kiss Army Finlandin mukaan luvassa on myös Kiss-yhteyksiä omaavia artisteja sekä kotimaisia rock-tähtiä M&G- sekä nimmarisessioihin.

Linkki Facebook Eventiin: https://www.facebook.com/events/267268118036136

Liput myöhemmin saatavilla Tiketistä.

Les Binks kuva: Power Of Metal DK

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän