Christian Deathin Suomen keikka siirtyy keväältä syksyyn

Gootin joulu tulee vasta syksyllä!

Kuva: Christian Death

Amerikkalaisen goottirockin Christian Deathin piti esiintyä Helsingin Tavastialla torstaina 6. toukokuuta. Vallitseva viruspandemia on kuitenkin vaikuttanut yhtyeen kiertueaikatauluun. Keikan uusi päivä on keskiviikko 1. syyskuuta 2021.

Christian Death perustettiin jo vuonna 1979. Yhtyeen rooli uudella mantereella on ollut merkittävä: kun Euroopassa oltiin gootteja, Christian Death löi ensitahdit deathrock-genrelle, johon myöhemmin iskivät mm. Marilyn Manson, Type O Negative ja osaltaan myös Nine Inch Nails ja Jane’s Addiction.

Nyt Suomeen tulevassa Christian Deathin kokoonpanossa synkkää sauvaa heiluttaa kitaristi-laulaja Valor Kand, joka liittyi yhtyeeseen vuonna 1983. Basisti-laulajana bändissä toimii hollantilainen Maitri ja rumpalina naputtaa lopunajan rytmiä Mike Monroe -niminen herra.

Christian Deathin asema genrensä kantaisäni on vankkumaton. Synkkä mutta myös taiteellisesti haastava yhtye on ollut luovassa tilassa vuosikymmeniä, eikä loppua näy: Christian Death tarjoaa aina keikan, jossa ikuiset asiat soivat kuin loppu olisi juuri nyt!

Illan toinen esiintyjä on suomalainen, vuonna 1987 perustettu Two Witches.

Kuva: Tomi Vitikainen

Two Witches luetaan alan legendoihin, jolla on takana satoja keikkoja ympäri maailmaa (liki 30 maassa, neljällä eri mantereella) sekä useita julkaisuja mm. kulttimaineessa olevilla levy-yhtiöillä Cleopatra (US), Nightbreed (UK), Shadowplay (RU) ja Talitha (DE).

Yhtyeen viimeisin albumi Deepland – Live in Sao Paulo äänitettiin vuoden 2019 Etelä-Amerikan kiertueen yhteydessä ja julkaisusta vastasi Brasiliassa Deepland Records. Two Witches julkaisee uuden studioalbumin kesällä 2021 ja jatkaa sen myötä globaalisti suomalaisen goottirockin vaikuttavan sanoman levittämistä

Nem Agency presents
Christian Death (USA), Two Witches

ke 1.9.2021 Helsinki, Tavastia (liput alk. 30 e / 33 e ovelta / Tiketti)
– ennakkoliput myynnissä Tiketissä
– 6.5. keikalle ostetut ennakkoliput käyvät 1.9. keikalle sellaisinaan
– lippujen palautus: www.tiketti.fi/palautalippuja

christiandeath.com
facebook.com/christiandeath
tavastiaklubi.fi
nem.fi


Lähde: Nem Agency
Kuva: Christian Death / Tomi Vitikainen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here