Rockfest siirtyy Tampereen Ratinan Stadionille ja Ratinanniemen Festivaalipuistoon

* Suomen suurin rockfestivaali Rockfest järjestetään torstaista lauantaihin 10.-12.6.2021 * Tapahtuman ohjelmisto julkistetaan tammikuussa

MAINOS:


Tiedote. Julkaistu: 08.12.2020, 09:00
ProPromotion Oy

Rockfest järjestetään ensi kesänä Tampereen Ratinan Stadionilla ja Ratinanniemen Festivaalipuistossa, jotka muodostavat yhdessä Rockfestin festivaalialueen.

Tapahtuma oli tarkoitus järjestää Särkänniemen Tapahtumarannassa, mutta esiin nousseiden mahdollisten yleisökapasiteettirajoitusten vuoksi Rockfestiä ei pystytä kyseisessä mittaluokassa järjestämään. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi löytää tapahtumapaikka, joka mahdollistaisi Rockfestin kokoisen tapahtuman tuotannon.

Ratinan festivaalialue kaupungin keskustassa sopi puitteiltaan ja sijainniltaan Rockfestille. Alue on helposti saavutettavissa ja se sijaitsee kaupungin majoitus- ja ravintolapalveluiden äärellä.

Rockfest Ratinan festivaalialueella torstaista lauantaihin 10.-12.6.2021.

Rockfestin ohjelmakattaus julkaistaan tammikuussa.

Tapahtumapaikan ja ajankohtamuutoksen vuoksi, vuoden 2020 Rockfest-lippujen palautusmahdollisuus avataan asiakkaille uudelleen ja lipuilla on myös vaihto-oikeus. Lisätietoa lippujen vaihdosta ja palautuksesta tapahtuman nettisivuilta UKK-osiossa: www.rockfest.fi/ukk.

ROCKFEST 10.-12.6.2021
Tampere, Ratinan Stadion ja Ratinanniemen Festivaalipuisto

Liput: Lipunmyynti avataan ohjelmajulkaisun yhteydessä tammikuussa 2021

Ikäraja: K-18

www.rockfest.fi
@therockfest #rockfest
www.facebook.com/therockfestfi/


Kuva ja lähde: ProPromotion

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.