Brother Firetribelta uusi single ”Chariot Of Fire” – myös uusi albumi ja lyhytelokuva tulossa

Kuva: Pete Voutilainen / One Eye Media

Tiedote 4.9.2020

Kotimainen Brother Firetribe julkaisee viidennen albuminsa Feel The Burn vajaan kahden viikon kuluttua 18. syyskuuta, ja yleisöä hemmotellaan vielä yhdellä singlelohkaisulla ennen kuin kymmenen kappaletta sisältävä rock-levy on ulkona. Aiemmin julkaistut singlet ”Rock In The City”, ”Bring On The Rain” ja ”Night Drive” saavat jatkoa kappaleella ”Chariot Of Fire”.

Yhtyeen laulaja Pekka Heino kertoo kappaleesta ja sen syntymisestä:

”Kannattaa aina pysyä uskollisena itselleen. Chariot Of Fire on biisi, joka taisteli tiensä Brother Firetribe -kappaleeksi. Meillä oli hyvä kertosäe, mutta muut kohdat kaipasivat terävöittämistä. Jimmy (Westerlund, tuottaja) puuttui peliin ja laittoi lihaa luiden ympärille, ja lopputulos on loistava. Biisin tunnelma kaipasi selvästikin tarinaa halusta murtautua vanhoista kuvioista irti; tässä on ’me kaksi vastaan maailma’ -ajatusta, paremman tavoittelua ja kaiken tekemistä rakkauden eteen. Näitä juttuja me kirjoitimme ensimmäisenä paperille, kun aloimme työstää sanoja. No, kappaleen nimi tuli kylläkin siitä yhdestä elokuvasta, mutta Vangelis ei ole tässä lainkaan mukana. Ikävä kyllä!”.

Brother Firetribe on varjellut koko kesän ajan salaisuutta, ja vasta hiljattain sosiaalisessa mediassa on nähty pieniä vilahduksia siitä, mitä bändi on viime aikoina puuhaillut: ”Night Drive” -kappaleen musiikkivideo herää henkiin, kun ”Night Drive -tyyppi” tekee comebackin eeppisessä lyhytelokuvassa. Elokuvan käsikirjoitus on tulevan Feel The Burnin ja Brother Firetriben muun musiikin inspiroima. Eri rooleissa nähdään muun muassa Ronja Kuoppamäki, Ilkka Heiskanen, Minka Kuustonen, Jussi Lampi ja tietenkin Pekka Heino. Lyhytelokuva julkaistaan myöhemmin tänä syksynä.

Kuva: Brother Firetribe

1.  I Salute You
2.  Arianne
3.  Night Drive
4.  Chariot Of Fire
5.  Bring On The Rain
6.  Love Is A Beautiful Lie
7.  Ticking Away
8.  Battle Ground
9.  Candle In The Window
10.  Rock In The City

Kokoonpano:

Pekka Heino – laulu
Roope Riihijärvi – kitara
Jason Flinck – basso
Hannes Pirilä – rummut
Tomppa Nikulainen – kosketinsoittimet

Kotisivu

Facebook

Instagram

Twitter

Lähde:Ginger Vine Management & PR

Kuva: Pete Voutilainen / One Eye Media

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän