Black metal -yhtye Dark Archive julkaisi näyttävän musiikkivideon Morningstar!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 20.7.2018

Dark Archive julkaisi tänään musiikkivideon muodossa singlen ”Morningstar”, joka on osa myöhemmin julkaistavaa tulevaa täyspitkää albumia. Albumin julkaisuhetkellä Dark Archiven on tarkoitus myös olla täysijäseninen bändi ja lähteä kiertämään maailmaa, kun sen aika ja mahdollisuus tulee. Jäsenistö on erittäin motivoitunutta, kokenutta, taitavaa ja ennen kaikkea kaikilla on sama päämäärä: tähdätä niin korkealle kuin mahdollista. Täyspitkän materiaali on jo lähes valmiiksi sävelletty, eli pienten lisäysten jälkeen bändi alkaa nauhoittamaan lopullisia kitaraosuuksia.

Kappaletta ja videota on tehty ja rakennettu noin puoli vuotta, joten ihan pienestä projektista ei ole kyse, varsinkin kun kyse on toistaiseksi ilman levytyssopimusta olevasta bändistä. Kappaleen orkestraali osuudet on säveltänyt ja sovittanut Irlantilainen Peter Crowley, joka on tehnyt paljon yhteistyötä useiden metallibändien kanssa. Tämä kappale on ainutlaatuinen orkestraalien osalta, muu levy tulee olemaan taattua Dark Archive paahtoa. Vauhtia, kaaosta, tuhoa ja kauniita melodioita.

Orkestraalit eivät ole tulevaisuudessa poissuljettu ajatus, mutta niiden kustantaminen ilman levy-yhtiön tukea on syy, että niitä kuullaan toistaiseksi ainoastaan tällä Morningstar -singlellä. Peter Crowley on ilmoittanut olevansa halukas jatkamaan yhteistyötä bändin kanssa jos tulee tarvetta.

Morningstar -singlen ja tulevan täyspitkän albumin on nauhoittanut ja miksannut Joakim Lindholm bändin omassa studiossa.

”Morningstar” on kuultavissa kaikissa olennaisissa musiikin suoratoistopalveluissa:

Youtube: https://youtu.be/vt-ia56Ue-Q
Spotify: https://spoti.fi/2Nvr8El
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/68509231
Apple Music: https://apple.co/2LoWdfn
Tidal: https://listen.tidal.com/album/92135105
Google Play: http://bit.do/dark_archive-morningstar
Kkbox: http://bit.do/dark_archive-morningstar-kkbox

Singlen kansikuva Niko Aromaa

Kokoonpano:
Joakim Lindholm – Lead-kitara, sävellys, äänitys & miksaus
Niko Aromaa – Laulu, sanat
Oskari Niekka – Rytmikitara

Linkit:
Email: darkarchiveband@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/darkarchiveband
Instagram: https://www.instagram.com/darkarchiveofficial
Spotify: http://spoti.fi/2DYeHzI
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcVIWqE0MjOf4j49lBrAcng
Bandcamp: https://darkarchive.bandcamp.com

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän