Australialaisen The Eternalin laulaja Mark Kelson vierailee tuoreella Mustan Kuun Lapsien singlellä

Kuva: Juha Almqvist/Mark Kelson

Tiedote 4.2.2021

Kotimainen metalliyhtye Mustan Kuun Lapset on julkaissut toisen singlen 26.2. julkaistavalta akustiselta albumiltaan. Kappaleella toimii vierailevana laulajana australialaisen progressiivista doom metalia soittavan The Eternalin vokalisti Mark Kelson.
Kuuntele ”The Dream About a Dying Angel”-single:
”The dream of a dying angel on laulu siitä, mistä otsikko kertoo. Se on itse asiassa yksi Mustan Kuun Lasten vanhimmista kappaleista; laulun esiaste äänitettiin alun perin legendaariselle ja jo melko isoksi keräilyharvinaisuudeksi nousseelle ”Varjomaa” -demokasetille vuonna 1997. Työstö demosta albumiraidaksi kesti siis lähes 24 vuotta! Ja koska Enkeli on niin ainutlaatuinen kappale, piti sille saada myös ainutlaatuinen laulaja. Australialaisen The Eternal-yhtyeen johtotähti Mark Kelson otti tehtävän hoitaakseen, ja lopputulos on todella mahtava.” Bändi taustoittaa singleä.
Mustan Kuun Lapsien seitsemäs albumi Kruunu on yhtyeen ensimmäinen täysin akustinen levytys, ja myös ensimmäinen tuotanto kansainvälisen laulaja- ja muusikkoryhmän kanssa. Akustisten kitaroiden sekä puhtaan mies- ja naislaulun lisäksi levyllä esitellään mm. jouhikko, käyrätorvi sekä ukulele! Kruunu julkaistaan 26.2. Inverse Recordsin kautta.

 


Lähde: Inverse Records
Kuva: Juha Almqvist/Mark Kelson

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here