Anthrax, Sonata Arctica ja Ensiferum Porispere-festareille 2020

Tiedote 19.11.2019

10-vuotias Porispere julkaisi 10 ensimmäistä artistia – pääesiintyjinä nähdään Anthrax (USA) ja Tehosekoitin!

Kunnioitettavat 10 vuotta täyttävä Porispere-festivaali julkistaa nyt 10 ensimmäistä ensi kesän artistiaan. Tapahtuman historian kovimman line upin kärkinimi on vuonna 1981 perustettu Anthrax. Bändiä pidetään yhtenä merkittävimmistä thrash metal -yhtyeistä Metallican, Megadethin ja Slayerin ohella. Viisihenkinen newyorkilaisyhtye on julkaissut urallaan 11 studioalbumia, joista tuorein ”For All Kings” on vuodelta 2016.

Porispere tarjoaa myös monipuolisen setin Suomen suurimpia ja kiinnostavampia nimiä. Festivaalin kotimaiseksi pääesiintyjäksi saapuu ensi kesäksi paluun tekevä, Matti Mikkolan ja Otto Grundströmin johtama suomirock-jätti Tehosekoitin, joka tarjoilee Lokkilavalla kaikki kansaan menevät hittinsä.

Muita kotimaisia julkistuksia ovat aina takuuvarma Popeda, kansainvälisestikin menestynyt power metal -yhtye Sonata Arctica, gootti rock -suosikki The 69 Eyes, vuoden puhutuin yhtye Maustetytöt, hittikone Happoradio ja Läjä Äijälän luotsaama kotimaisen hardcore punkin pioneeri Terveet Kädet. Ellinoora puolestaan tuo mukanaan voimaannuttavan setillisen hitikästä kotimaista pop rockia. Lisäksi Porispere-debyyttinsä tekee paljon toivottu, 25-vuotisjuhlaansa viettävä folk metal -partio Ensiferum.

Tänään julkaistut artistit esiintyvät festivaalilla joko perjantaina tai lauantaina. Perinteisen supersunnuntain kattaus julkaistaan myöhemmin, mutta joulumyynnissä on kaupan myös sunnuntain lippuja. Ohjelmistoon on luvassa täydennystä kaikkiaan vielä yli 20 artistinimen verran.

Promoottori Harri Vilkuna hehkuttaa:

10-vuotiskakku on nyt kuorrutusta vaille valmis ja valmiina pisteltäväksi poskeen. Ekojen vuosien hirveä innostus ja kohkaaminen ovat edelleen onneksi tallessa, ja vaikka homma on kymmenessä vuodessa kehittynyt ja kasvanut, niin alkuperäinen Porispere-henki ei ole haihtunut. Jo julkaistujen kymmenen nimen lisäksi takataskuun jäi vielä iso läjä kovia nimiä, joista kuulemme lähiaikoina. Saimme juhlavuoteen kasattua erittäin pätevän ohjelman, josta voi olla syystäkin ylpeä. Ensi kesän Porisperestä tehdään paras ikinä!

Porispere Porin Kirjurinluodossa 31.7.–2.8.2020.

www.porispere.fi

10 ensimmäistä artistijulkistusta:

Anthrax (USA)
Tehosekoitin
Popeda
Sonata Arctica
Ellinoora
Maustetytöt
The 69 Eyes
Happoradio
Ensiferum
Terveet Kädet

Joulutarjous voimassa 31.12.2019 asti. Hinnat sisältävät palvelumaksun.

3 päivän lippu: S-etu 90 e / ilman 99 e
2 päivän lippu: pe-la S-etu 80 e /88 e
Perjantain tai lauantain avoin lippu S-etu 50 e /55 e

Huom! 2 ja 3 päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Hiuka Tärkee VIP 2+1 -päivää 179 e (ei S-etua)
VIP-lippu sisältää buffetruokailun ja VIP-alueen palvelut. K-18.

Kuva: Hannu Juutilainen

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän