Amerikkalainen thrash metal -legenda Sanctuary Suomeen syyskuussa 2021

Kuva: Dirk Behlau

Tiedote 6.10.2020

Sanctuary soittaa Helsingin On the Rocksissa tiistaina 28. syyskuuta 2021.

Sanctuary perustettiin Seattlessa vuonna 1985. Yhtyeen debyyttialbumi ”Refuge Denied” ilmestyi vuonna 1987. Levyn tuotti Megadethin Dave Mustaine. Kiertueet Megadethin ja muiden sen ajan metallisuuruuksien kanssa nostivat Sanctuaryn vahvaan rynnistykseen, joka kuitenkin stoppasi yhtyeen sisäisiin erimielisyyksiin vuonna 1991. Sitä ennen Sanctuary oli ehtinyt julkaista albumin ”Into the Mirror Black”.

Sanctuary kokoontui uudelleen alkuperäiskokoonpanossaan vuonna 2010. Sen jälkeen bändiltä on ilmestynyt kaksi albumia ja ”Transmutation”-pitkäsoitto odottaa parasta aikaa julkaisua.

Suomeen saapuvassa kokoonpanossa on mukana kaksi alkuperäisjäsentä: kitaristi Lenny Rutledge ja rumpali Dave Budbill. Vuonna 2017 kuolleen laulaja Warrel Danen tilalla ääntelee myös Witherfallin keulasta tuttu Joseph Michael ja bassoa Sanctuaryssa soittaa George Hernandez. Toista kitaraa kiertueella kurittaa Attila Vörös.

”Into the Mirror Black” -albumin kolmekymmentävuotisjuhla lähettää Sanctuaryn kiertueelle ympäri maailman ja osansa siitä saa myös Suomi. Ensi vuoden syyskuussa Helsingissä kuullaan ja nähdään, millaisen siivun Seattlen rujoa rockmaaperää Sanctuary tuo mukanaan.

facebook.com/sanctuaryfans
rocks.fi
nem.fi

ti 28.9.2021
Helsinki, On the Rocks
SANCTUARY (USA)
support: HALCYON WAY (USA)
“Into the Mirror Black 30th Anniversary Tour”
liput: 25,50 e (Tiketti), 28 e ovelta

Kuva: Dirk Behlau

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here