Winter Blitzkrieg IV Vantaalla 17.3.2018: lauteilla Sawhill Sacrifice, Azaghal sekä Kalmankantaja.

MAINOS:Tiedote 5.3.2018

Hyvinkään teurastajat osallistuvat talviseen taisteluun ja helvetin kova kolmikko onkin paikalla kylvämässä tuhoa, kuolemaa ja saatanallista meininkiä.

SAWHILL SACRIFICE jyrisee paikalle Hyvinkään prikaatinkenraalin johdattamana sellaisella jylyllä, että sen tuntee, ei pelkästään kuule! Uuden albuminsa juuri julkaissut panssarirykmentti kävi hetki sitten näyttämässä Steel Chaos festivaaleilla mistä päästä kana kusee ja pian saamme kokea saman myös Winter Blitzgrieng offensiivissa!

Black Metal veteraani ja monien taistelujen karaisema AZAGHAL ei esittelyjä kaipaa. Toinen toistaan tappavampia kiekkoja julkaissut yhtye on myös livenä kovassa vedossa, kuten viimeisin Porin keikka osoitti! THIS IS WAR!

KALMANKANTAJA tulee ja niittää omaleimaisella tyylillään taistelukentän niin, että surumieliset sävelet jäävät kaivertamaan kaatuneiden vihollisten omaisten sieluja vielä monia lohduttomia vuosia. Metsien ikiroudasta ja luonnon jylhyydestä kohoavat äänimaisemat maalaavat luihin ja ytimiin purevaa kylmyyttä sekä lohduttomuutta – toivottavasti saamme myös kokea kappaleen, mikä jätti lähtemättömän jäljen allekirjoittaneen sieluun TVOlla nähdyllä keikalla…

Winter Blitzkrieg IV
Doors 19.00
Rockin’ Corner
Kilpakuja 1, 01280 Vantaa

https://www.facebook.com/events/139965713324662/

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.