Vorna iskee uudella singlellään syksyn pimeyteen

vorna1_web

Onko syksyn tunnelmallisin kappale tässä? – uusi Vorna-single nyt ulkona

Aiemmin pakanametallin parissa työskennellyt tamperelaisorkesteri Vorna on juuri julkaissut uuden ”Aalloista”-singlen, jolla yhtye harppaa tyylillisesti ison askeleen eteenpäin ja hivuttautuu kauemmaksi aiemmasta genremääritelmästään.

Uudella ”Aalloista”-singlellä kuullaan totuttua enemmän puhtaita lauluja ja aiempaan tuotantoon verrattuna musiikin sävyt saavat uudenlaisia, entistä melankolisempia piirteitä.

Vorna-yhtyeen laulaja Vesa Salovaara kommentoi singleä sekä yhtyeen tulevaisuuden suunnitelmia seuraavasti:

”Koen, että vuosi sitten julkaistu kakkosalbumi ”Ei valo minua seuraa” avasi meille mentaalitasolla tosi laajan mahdollisuuksien horisontin. Tuntuu vähän ristiriitaisestikin, että ollaan hahmotettu selkeämmin oma juttumme ja samaan aikaan nähdään melkein rajattomasti mahdollisuuksia, mihin tätä hommaa voisi alkaa kehittämään, mikä on hitollisen inspiroiva asetelma. ”Aalloista” kanssa lähdettiin rakentelemaan hiukan seesteisempää ja melankolisempaa äänimaisemaa, mihin istui mm. puhtaiden laulujen kasvanut osuus ja muutenkin erilaisten soundien ja efektien kanssa operointi. Vielä on tosin aikaista sanoa, mihin suuntaan aikanaan valmistuva kolmas levymme tulee kokonaisuutena painottumaan. Tässä vaiheessa odotetaan vain innolla, että päästään koeajamaan ”Aalloista” liveympäristössä syksyn keikoilla.”

 

Onko tässä syksyn tunnelmallisin kappale? Kuuntele ja päätä itse!


Vorna keikkailee loppuvuoden mittaan seuraavasti:
30.9. Katse, Jyväskylä
1.10. Dog’s Home, Tampere
7.10. Rock Bar Monttu, Pori
15.10. Bar Bäkkäri, Helsinki
25.11. Blackpool, Järvenpää
3.12. Suistoklubi, Hämeenlinna

www.vorna.fi
www.facebook.com/VornaOfficial

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here