Viikate lanseeraa Kuu Kaakon Yllä A-oluen

Tiedote 2.4.2019

Viikate lisää kierroksia ”Kuu kaakon yllä” -albuminsa synttärivuoteen lanseeraamalla oluen yhdessä Ruosniemen Panimon kanssa.

Kuu Kaakon Yllä A-olut on pakkasaamun raikas, saksalaisella Hallertau Mittelfrüh -humalalla hunnutettu pils-tyylinen olut, joka pyyhkii janon kartalta kompassin ympäri.

Kuu Kaakon Yllä A-olut näyttäytyy ensimmäistä kertaa yleisölle perjantaina 5.4.2019 Helsinki Beer Festival:lla Helsingin Kaapelitehtaalla. Yhtye on paikalla juhlistamassa ensiesiintymistä sekä tavattavissa Ruosniemen Panimon tiskillä klo 19 alkaen.

Saksalaisen Tankardin ”Beermuda”-singleä kuuntelemasta tavattu solisti Kaarle Viikate kommentoi asiaa seuraavasti:

Nyt on tulossa Kaakko -synttärit, joista riittää joka ilmansuuntaan! Pohjoista Viljaa -lagerin tiimoilta tehty yhteistyö sujui niin innostavassa ja onnistuneessa ilmapiirissä, että oli helppo vastata myöntävästi Ruosniemen mahtavien ihmisten tiedusteluun uuden Viikate-vetoisen oluen valmistamisesta. Uuden alkoholilain myötä on oluen hauista päästy kasvattamaan 5,2%:iin, joka auttaa aistimaan helpommin raikkaat, pils-oluille tyypilliset makujen nyanssit. Ja samallahan Kuu kaakon yllä A-olut lakaisee janon allikkoon ilmansuunnista välittämättä!

Julkaisun jälkeen Kuu Kaakon Yllä A-olueen pääsee tutustumaan useissa laadukkaissa olutravintoloissa ja vähittäiskaupoissa kautta maan. Jakelun aloittamisesta ja jakelupisteiden koordinaateista tiedotetaan Ruosniemen Panimon Facebook-sivujen ja muiden some-kanavien kautta ensi viikon alussa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here