Varjola julkaisi uuden singlen “Kyynelvirrat” feat. Tommi Fäldt

Kuva: Varjola
MAINOS:

Tiedote 1.6.2021

Tänä vuonna  Radio Rock Starba -kisassakin finaaleihin yltänyt modernia rockia soittava nelikko Varjola on julkaissut uuden “Kyynelvirrat” -singlen. Kappaleella vierailee Varjolan suosikkiyhtyeisiin lukeutuvan Raaka-Aineen Tommi Fäldt.

Spotify: https://open.spotify.com/album/2Ud8834nXs060n7VmvL9jt
Tidal: https://tidal.com/browse/track/183925921
Deezer: https://www.deezer.com/en/track/1370861612
Apple Music: https://music.apple.com/us/album/kyynelvirrat-feat-tommi-f%C3%A4ldt-single/1567278093

“Tutustuimme Tommiin internetin ihmeellisen maailman kautta. Jossain kohtaa puheeksi tuli mahdolliset yhteistyökuviot. Tommin saaminen meidän biisille oli aika absurdi idea, kun ollaan kuitenkin pitkään diggailtu Raaka-Aineen saundia ja meininkiä”
, bändi kertoo.

“Olimme pyörittelemässä uusia demojamme, kun tämän kyseisen biisin kohdalla lamppu välähti: tähän on saatava Tommi messiin! Pidimme porukalla etäpalaveria jo seuraavalla viikolla biisin maaliin viemisestä, joten suhteellisen nopeasti ja vaivattomasti kappale muovautuikin täksi versioksi, mikä nyt on kuultavissa.”

“Tommi on kyllä kivenkova ammattilainen ja mahtava tyyppi! Tämä proggis oli kaikinpuolin siisti juttu ja toivottavasti jengi tykkää lopputuloksesta yhtä paljon kuin me!”

Kyynelvirrat-kappaleen tekstit jatkaa aiemmilta yhtyeen julkaisuilta tuttua synkeähköä linjaa.

“Biisin tekstissä seikkailee tyyppi joka painii ihmissuhteen päätyttyä katumuksen ja sen tuomien kysymysten kanssa. Mitä olisi voinut tehdä ja sanoa toisin? Missä kohtaa asiat kääntyivät päälaelleen? Avaimet ei enää sovi lukkoihin, ja jäljet, jotka veivät kotiin ovat kadonneet.”

Kappaleesta tehdään myös musiikkivideo, joka ilmestyy myöhemmin tänä kesänä. Yhtye esiintyy myös Kotka Open Air -festivaaleilla lauantaina 19.6.2021.

Kansitaide: Nico Uusitalo

Varjola on:
Arttu Kurkinen – Kitarat
Wesa Hauturi – Laulu
Jesse Pölönen – Rummut
Niko Sihvonen – Basso

https://www.facebook.com/varjolarockband/
https://www.instagram.com/varjolaofficial/


Kuva: Varjola
Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.