Tuska 2020 julkisti uusia esiintyjiä: mukana mm. Children Of Bodom, Jinjer, Vltimas ja High On Fire.

0
394
Kuva: Jouko Posio

Tiedote 15.10.2019

TUSKA 2020: LISÄÄ ESIINTYJIÄ – MUKANA CHILDREN OF BODOMIN ERIKOISKEIKKA

Helsingin Suvilahdessa 26.–28.6.2020 järjestettävä Tuska-festivaali on julkaissut lisää ensi kesän esiintyjiä. Early Crow -hintaisia lippuja on myyty ennätystahtiin.

Maailman nopeimmat viikatemiehet, eli Children Of Bodom soittaa Tuskassa klassisen ”Hate Crew Deathroll” -albumin kokonaisuudessaan. Tuskan ”Hate Crew Deathroll”-erikoiskeikka on ainoa laatuaan Suomessa ensi kesänä.

Juuri uuden ”Heart Like A Grave”-albumin julkaisseet Joensuun tunnelmoivat synkistelijät Insomnium, on niinikään kiinnitetty Tuskan ohjelmistoon. Muita ohjelmalisäyksiä ovat ukrainalainen groovaavasti jyräävä Jinjer, black / death -metal tähtisikermä Vltimas, Amerikan riffikeisarit High On Fire, ranskalainen dark synth -ilmiö Perturbator, syntistä black n’ rollia tarjoileva Midnight, grimea ja hip hopia nu-metalliinsa yhdistelevä englantilainen Hacktivist sekä elektronista ja teollista äänimaisemaa viljelevä outolintu Skynd.

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa. Early Crow -liput ovat myynnissä hintaan alk. 139€ vuoden 2019 loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Tuska 2020 -vahvistuneet esiintyjät:

Korn, Children Of Bodom (Hate Crew Deathroll Finland Exclusive), Insomnium, Jinjer, Vltimas, High On Fire, Perturbator, Midnight, Hacktivist ja Skynd.

Muista esiintyjistä, lippukategorioista, VIP-paketeista ja niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin. Tuskan ikäraja on 18 vuotta.

TUSKA
26.–28.6.2020
Helsinki, Suvilahti

Lisätiedot:
tuska.fi
facebook.com/TuskaFestival
twitter.com/tuskafestival
instagram.com/tuskafestival
www.youtube.com/tuskafestivalofficial

Kuva: Jouko Posio ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here