Tommy Leeltä kaksi singleä – ”ANDRO”-albumi julkaistaan lokakuussa

Uutuusbiisien videoiden tekijänä Limp Bizkitin Fred Durst.

Kuva: Jamie Roberts

Tiedote 5.6.2020

Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee yllättää julkaisemalla kaksi uutta biisiä, kumpainenkin tulevalta ”ANDRO”-sooloalbumilta, joka näkee päivänvalon vielä tämän vuoden lokakuussa. Tommy on työstänyt levyä viimeisen kahden vuoden ajan, ja luvassa on yllättävä paketti, joka paljastaa Leestä jälleen uusia puolia artistina ja musiikin tekijänä. Mukana on myös kannanottoja maailman nykytilasta, alkaen levyn nimestä, joka on yhdistelmä mies- ja naissukupuolesta, androgyyniydestä.

Tänään julkaistujen Knock Me Down – ja Tops-sinkkujen videot on tehnyt Tommyn pitkäaikainen ystävä, Limp Bizkitin keuliltakin tunnettu Fred Durst. ”Knock Me Downin” vierailuosuuksista huolehtii Leen netistä löytämä Killvein, jälkimmäisen sinkun tähtenä nähdään Etelä-Afrikasta kotoisin ja muun muassa Pussy Riotin kanssa työskennellyt räppäri Push Push.

”Työskentely Tommyn kanssa oli upea mahdollisuus, ja hän piti huolta siitä, että olin mukavuusalueellani, vapaa ilmaisemaan itseäni täydellisesti ja ilman rajoituksia. Videokuvaukset olivat unelman täyttymys, ja tuntui voimaannuttavalta pystyä näyttämään kynteni ilman tuomitsemista. Kuka tahansa olisi tuntenut itsensä tähdeksi tuossa seurassa”, Push Push muistelee.

”Olin yllättynyt, että Tommy Lee oli ylipäätään kuullut minua, ja tästä kiitokset yhteiselle ystävällemme Danny Lohnerille. Videon kuvaukset olivat surrealistinen kokemus. Työskentely Tommyn ja Fred Durstin kanssa oli unelmaa”, Killvein jatkaa.

Tulevalla levyllä kuullaan myös muita vierailijoita, joihin lukeutuvat esimerkiksi Prince-coverin tulkitseva Lukas Rossi (Rockstar Supernova), Josh Todd (Buckcherry), Brooke Candy sekä Mickey Avalon. Loppuvuodesta julkaistavan albumin ennakkomyynti on jo alkanut täällä.

*

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Jamie Roberts

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here