Toimittajaksi Metalliluolaan!

Metalliluolan toiminnan edelleen kasvaessa etsimme joukkoomme toimittajaa.

Metalliluola etsii joukkoonsa uutta toimittajaa. Tarjoamme paikan yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista metallimedioista, jossa pääset mukaan seuraamaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Palkkaa emme pysty maksamaan, mutta saat sitäkin tärkeämmän leiman ansioluetteloosi ja pääset osaksi loistavaa tiimiä.

Haussa on toimittaja, joka viihtyy keikoilla ja festareilla. Tykkäät tutustua myös uusiin bändeihin ja mahdollisesti tehdä myös haastatteluja keikkojen yhteydessä. Me tarjoamme mahdollisuuden edustaa Metalliluolaa erinäisissä tapahtumissa mediapassien voimin. Jos kamera pysyy kädessä niin kuvaaminenkin on mahdollista. Kun raskaampi musiikki on lähellä sydäntäsi, pääset myös tekemään levy- sekä demoarvioita oman ajankäyttösi mukaan.

Haemme henkilöä, jolla mielenkiinto ja aito rakkaus metallimusiikkiin ovat ne tärkeimmät ominaisuudet. Toivomme toki, että sana on hallussa ja kokemus kirjoittamisesta sekä arvioiden tekemisestä antaa sinulle etulyöntiaseman. Emme ole ikärasisteja, mutta tietty elämänkokemus katsotaan hyödyksi. Toivoisimme, että asuisit pääkaupunkiseudulla, mutta muukin ”keikkakaupunki” hyväksytään asuinpaikaksi 🙂 Myös aikaisempi kokemus Star Trek-tason WordPress-nörtteilystä katsotaan eduksi. Jos olet seurannut Metalliluolaa, niin tiedät kyllä heti oletko oikea henkilö hakeutumaan mukaan toimitukseemme. Rock-henkisellä asenteella mennään yhdessä pitkälle!

Kirjalliset hakemukset voi lähettää osoitteeseen metalliluola@metalliluola.fi

image

Metalliluola on yksi Suomen nopeimmin kasvavia metallimedioita. Noin 1,5 vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivuille oleva liikenne on kasvanut noin 20% per toimintakuukausi. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

Kuvat: Pete Alander (Tuska Festival 2015) ja Markus Salmela (Ilosaarirock 2015)

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here