Toimittajaksi Metalliluolaan.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva
Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva

metalliluola

Metalliluolan toiminnan edelleen kasvaessa etsimme joukkoomme avustavaa toimittajaa.

Metalliluola etsii toimituksen tueksi uutta voimaa. Tarjoamme paikan yhdessä Suomen nopeimmin kasvavista metallimedioista, jossa pääset mukaan seuraamaan raskaampaa musiikkia suoraan luolan ytimestä. Palkkaa emme pysty maksamaan, mutta saat sitäkin tärkeämmän leiman ansioluetteloosi ja pääset osaksi loistavaa tiimiä.

Haussa on avustava toimittaja, jonka tehtävänä on arvioida pääasiassa kotimaisia metallilevyjä, demoja sekä EP-julkaisuja. Oman kiinnostuksen ja ajankäytön mukaan on lisäksi mahdollisuus tehdä haastatteluja sekä keikkaraportteja. Avustavasta toimituksesta on ajan kuluessa ja kokemuksen kasvaessa mahdollisuudet edetä varsinaisen toimituksen puolelle. Mitään aika- yms. velvoitteita työssä ei ole, vaan hommia tehdään oman ajan puitteissa yhdessä koko muun toimituksen kanssa.

Haemme henkilöä jolla ”kynä pysyy kädessä” ja osaat tuoda ajatuksesi lukijoittemme tietoisuuteen. Äidinkielen erikoisosaaminen ei ole tarpeen, mutta perusteet olisi hyvä hallita. Iällä ja asuinpaikalla ei ole merkitystä, mutta luonteellasi ja asenteellasi on. Jo tätä hakemusta lukiessasi tiedät oletko oikea henkilö liittymään tiimiimme.

Jätä hakemus osoitteeseen: metalliluola@metalliluola.fi
Kerro hakemuksessa itsestäsi ja musiikkimaustasi omalla tyylilläsi. Miksi meidän pitäisi valita juuri sinut!?

 

Metalliluola on yksi Suomen nopeimmin kasvavia metallimedioita. Noin kahden vuoden toimintamme aikana kävijämäärämme ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Sivustomme tavoittaa päivittäin tuhansia raskaammaan musiikin faneja. Tavoitteenamme on tarjota lukijoille asiantuntevaa ja uusinta tietoa raskaammasta musiikista uutisten, arvioiden, raporttien sekä haastatteluiden osalta.

Metalliluola logo

Artikkelikuva: Markus Salmela, Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here