Thrash-yhtye Damage S.F.P. on herännyt henkiin yli 20 vuoden unesta: uusi video ”Tragedy” katsottavissa.

Kuva: Hannu Mikkola/Visual Vortex

Tiedote 9.1.2019

Pohjois-Pohjanmaalla Limingassa toimintansa aloittanut ja sittemmin Etelä-Suomeen siirtynyt Damage S.F.P. on herännyt henkiin. Maaliskuussa julkaistava esikoisalbumi osoittaa, että rässi on aikuisten miesten musiikkia. Vuonna 1989 perustettu yhtye teki aikoinaan vain muutamia demoja ja levytyssopimuskin legendaarisen saksalaisen Noise Recordsin kanssa jäi kalkkiviivoilla lopulta pelkäksi haaveksi. Nyt reilut 20 vuotta myöhemmin on aika korjata tilanne.

Yhtyeen kitaristi-laulaja Jarkko Nikkilä lataa:

Päätettiin laittaa alkuperäisellä trio-kokoonpanolla setti kuntoon ja bändin parhaimmat kappaleet yksiin kansiin uudelleen äänitettyinä. Biisit toimivat sen aikaisella tuotannolla, joten lähtökohta oli että ne potkivat munille nykysoundeilla kaksin verroin kovempaa eikä oltukaan tämän oletuksen kanssa ihan mettässä.

Harva bändi julkaisee debyyttilevyn 30 vuotta bändin perustamisen jälkeen, mutta me ollaankin Damage S.F.P., saatana! Keikoillakin meno on ollut kuin moukarihäkissä vain sillä erotuksella, että nyt siellä on hauskempaa kuin silloin teininä.

Ensimmäinen näyte levyltä, musiikkivideo ”Tragedy”-kappaleesta alla:

Yhtye nähdään kahdella keikalla Liettuassa Kaunasin Lemmy Clubilla 11.1. ja seuraavana päivänä 12.1. Vilnassa Club nArautissa.

KOKOONPANO
Jarkko ”Jaake” Nikkilä – kitara & laulu
Antti Remes – basso
Tero Lipsonen – rummut

DISKOGRAFIA
Beginning of Decay demo (1992)
Demo ’93 (1993)
Promo ’94 (1994)
Novemberborn demo (1996)
Damage S.F.P. (2019)

https://www.facebook.com/damage.sfp/
https://www.instagram.com/damage.sfp/

Kuva: Hannu Mikkola/Visual Vortex

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here