Thrash metal -yhtye Misterer tarjoaa 27.3.2021 tuoreimman ”Under Attack” -albuminsa levynjulkaisukeikan täyspitkänä livestriiminä

Misterer tarjoaa huveja sulkutilan keskelle esittämällä Under Attack -levynjulkaisukeikkansa suoratoistona

Kuva: Jyrki Hämäläinen

Tiedote 15.3.2021

Vanhan liiton groovaavan thrashmetallin helsinkiläinen sanansaattaja Misterer tarjoaa lauantaina maaliskuun 27. päivänä tuoreimman Under Attack -albuminsa levynjulkaisukeikan täyspitkänä livestriiminä. Vallitsevan tilanteen pakottamana keikoille hinkuava metalliyhtye tekee vuoden 2021 ensimmäisen esiintymisensä virallisella YouTube-kanavallaan. Maksuttomaan virtuaalitapahtumaan on mahdollisuus ostaa vapaaehtoisia lippuja bändin nettisivuilta osoitteessa www.misterer.rocks. Tukilipun ostamalla autat pandemian vuoksi työttömäksi jääneitä muusikoita sekä tapahtuma-alan ammattilaisia, jotka mahdollistavat tämän elämyksen.

”Syitä keikan tekemiseen netissä on useita. Korona vei mahdollisuudet levyjulkkareihin ja keikkailuun ylipäänsä uuden albumin tiimoilta. Pitkän ja vaativan tuotantoprosessin jälkeen tuntuisi väärältä jättää tällainen merkkipaalu hoitamatta, vähän kuin valmistuisi yliopistosta kiitettävin arvosanoin, mutta jättää todistuksen hakematta. Jokainen merkittävä projekti ansaitsee voitonjuhlat, ja niin me soittajat samoin kuin bändiä seuraava ja supporttaava yleisö tarvitsemme kunnon bileet”, Herranen kuvailee.

Misterer on pitkän linjan muusikko/tuottaja Mikko Herrasen vuonna 2017 perustama metalliyhtye, joka on lyhyessä ajassa ehtinyt julkaisemaan kaksi albumia, yhden EP:n sekä kahdeksan singleä, näistä viimeisimpänä Totalitarian feat. MC Raaka Pee. Herrasen lisäksi Mistererissä soittavat Juhani Flinck, Timo Hänninen ja Beavis. Rankkana livebändinä tunnettu Misterer on ehtinyt keikkailemaan kovien kotimaisten metallibändien kanssa kuten esimerkiksi S-Tool, Oceanhoarse, Brymir, Nicole ja Tyrantti.

”Me kaikki Mistererissä elämme livenä soittamisesta! Osalle meistä tämä nykytilanne tarkoittaa käytännön maksukyvyn katoamista ja täystuhon mahdollisuutta, etenkin kun pandemian aikana kulttuuriala on vaiettu työttömäksi ja samalla baarien aukioloista tapellaan perustuslakiin vedoten”, Herranen tuskailee ja jatkaa.

”Elämisellä tarkoitan nimenomaan sitä, että jokainen artisti varmasti kokee olevansa eniten elossa estradilla. Teemme kaikkemme sen eteen, että pääsemme vielä keikkalavoille riehumaan ja esiintymään elävän yleisön edessä. Nyt olemme elävinä kuolleen yleisön edessä ja palamme halusta esittää uutta materiaalia koteihinsa kahlituille katsojille kameroiden välityksellä”.

Misterer: Dying To LIVE! “striimikeikka helvetistä” on katsottavissa bändin YouTube-kanavalla osoitteessa youtube.com/c/mistererofficial lauantaina 27.3. kello 21 alkaen. Protip: livestriimiin ja chattiin kannattaa osallistua jo aikaisemmin.

”Tilaa Mistererin tubekanava valmiiksi, varaa riittävästi snäksejä ja virvokkeita ja käännä volat täysille. We are Misterer and we are dying to LIVE!”

Misterer on:
Mikko Herranen – laulut, rummut
Juhani Flinck – kitarat
Timo Hänninen – kitarat
Beavis – bassot

www.misterer.rocks
Facebook
Instagram

Tapahtuman tiedot:
Misterer: Dying To LIVE!
Under Attack -levynjulkaisukeikka YouTube Livessä
La 27.03.2021
Kello 21.00 alkaen

Lähde: Ginger Vine Management & PR
Kuva: Jyrki Hämäläinen

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here