The Dark Element ja Dark Sarah muuttavat Ooppera-areenan metalli-illan näyttämöksi

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja

Tiedote 20.12.2017

The Dark Element ja Dark Sarah muuttavat Ooppera-areenan metalli-illan näyttämöksi

Ilmajoen Musiikkijuhlilla voi kokea ensi kesäkuussa jotain ainutlaatuista, kun perjantaina 15.6. Mannerheim-oopperan lavasteet muuntuvat metalli-illan näyttämöksi. Dark Friday -nimeä kantava ilta tuo kaksi huikeaa metallikonserttia upean oopperanäyttämön lavalle Kyrönjoen rantaan, kun Dark Sarah ja The Dark Element tarjoilevat harvoin näillä lakeuksilla kuultavat kokonaisuudet. Ooppera-areenalla koetaan illan aikana ikimuistoinen elokuvallinen metalli-ilta ja eeppinen maailmanluokan konserttikokonaisuus.

Dark Sarah on suomalainen cinematic metallia esittävä yhtye, jota luotsaa Heidi Parviainen (ent. Amberian Dawn). Yhtyeen levyillä kerrotaan tarinaa naisesta nimeltä Sarah ja hänen pahasta sivupersoonastaan Dark Sarahista. Kolmannella, toukokuussa julkaistavalla The Golden Moth -levyllä yhtyeen pysyväksi jäseneksi on liittynyt JP Leppäluoto, Dragon, joka upealla baritonillaan luo upeaa hienoa kontrastia Parviaisen kauniille sopraanolle. JP tunnetaan yhtyeistään Charon ja Northern Kings sekä Raskasta Joulua -kiertueilta.

The Dark Element on laulaja Anette Olzonin (ex-Nightwish) ja kitaristisuuruus Jani Liimataisen (Cain´s Offering, ex-Sonata Arctica) uusi superprojekti. Yhtyeen marraskuussa julkaistu levy on täynnä tarttuvia ja eeppisiä maailmanluokan hevibiisejä. Anetten ääni ja Liimataisen kappaleet ovat saaneet fanit ympäri maailman haukkomaan henkeään. Kokoonpano keikkailee harvakseltaan ja rakentaa Ilmajoelle omalaatuiseen ympäristöön ainutlaatuisen konsertin.

Lipunmyynti Dark Friday -iltaan on alkanut!

Dark Friday
Pe 15.6.2018 Ilmajoen Musiikkijuhlilla Ooppera-areenalla

Klo 21 Dark Sarah feat. JP Leppäluoto

Klo 22.30 The Dark Element

Liput: http://liput.musiikkijuhlat.fi/fi/ tai (06)4242 900
https://www.facebook.com/musiikkijuhlat/

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here