The Black Dahlia Murder esiintyy Oulussa, Tampereella ja Helsingissä helmikuussa 2021

MAINOS:Tiedote 10.6.2020

Amerikkalaisyhtye The Black Dahlia Murder julkaisi albumin ”Verminous” tämän vuoden huhtikuussa. Pitkäsoiton ilmestymistä juhlistava kiertue saapuu Suomeen helmikuussa 2021. Melodista death metal -paahtoa monipuolisesti suoltava bändi ääntelee Oulussa, Tampereella ja Helsingissä.

”Verminous” on vuonna 2001 perustetun yhtyeen yhdeksäs pitkäsoitto. Uransa aikana useasti Suomessa käynyt ja vankan fanikannan rakentanut viisikko on nyt kovemmassa iskussa kuin koskaan.

Laulaja Trevor Strnad tiivistää:

Kehityksemme jatkuu levy levyltä. ”Verminous” on värikäs, tunnelmallinen ja vahva albumi, joka korostaa The Black Dahlia Murderin särmikkyyttä. Pitkäsoiton jokainen biisi elää ja hengittää ja kokonaisuudesta muodostuu paras, mitä olemme koskaan saaneet aikaan.

The Black Dahlia Murderin seurassa rundaa kaksi muutakin yhtyettä. Amerikkalainen Rings of Saturn luokittelee itsensä mystisesti aliencoreksi ja brittibändi Viscera laajentaa perinteistä death metal -tyyliä techdeathin ja deathcoren suuntaan… luvassa on kaikilla mittapuilla laskettuna 101-prosenttinen annos “sitä itseään”!

THE BLACK DAHLIA MURDER (USA)
RINGS OF SATURN (USA)
VISCERA (UK)

Verminous Tour 2021

to 11.2.2020 Oulu, Hevimesta
Liput alk. 25 e (Lippu.fi) / 28 e ovelta

pe 12.2.2020 Tampere, Olympia-kortteli
Liput alk. 24 e (Tiketti) / 27 e ovelta

la 13.2.2020 Helsinki, On the Rocks
Liput alk. 25 e (Tiketti) / 28 e ovelta

Kaikki ennakkoliput myyntiin pe 12.6.2020 klo 9.

www.facebook.com/theblackdahliamurderofficial
hevimesta.com
olympiakortteli.fi
rocks.fi

Kuva: The Black Dahlia Murder

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.