Terveiset sotatantereelta. Katso Evil Driven uusi musiikkivideo.

MAINOS:

evil drive

Suomalainen Evil Drive on julkaisemassa uutta “The Land Of Dead” albumiaan 22.1.2016. Nyt levyltä on lohkaistu musiikkivideo kappaleesta “War”, jonka voit katsoa alta.

Yhtyeen basisti Marko Syrjälä kuvailee videota seuraavasti:

“War” musiikkivideo kuvattiin alkukesästä Kotkan Laajakosken vanhalla hullujenhuoneella. Videon kuvaajana ja ohjaajana käytettiin Tino Viljami Vanhalaa, sama mies kuvasi myös aiemman “Land Of The Dead” videon, ja jälki oli jälleen laadukasta. “War” valittiin videobiisiksi koska siinä yhdistyy moni tulevalta levyltä löytyvä elementti. Biisissä on sopivasti raskautta, melodiaa ja kaiken kruunaa tarttuva kertosäe. Video sai alkunsa vokalisti Viktorian visioista ja osin myös levyn teemasta joka on vahvasti sotahenkinen. Viktoria suunnitteli ensin videon alustavan käsikirjoituksen ja sitten myöhemmin päätettiin yhdessä bändin ja kuvaustiimin kanssa käytännön toteutuksesta. Viktorian visiona oli että videossa pitää olla mukana livekohtauksia, paljasta pintaa, räjähdyksiä ja taistelukenttää. Yhteistyökumppaniltamme Varustelekalta saimme lainaan tarvittavat kilkkeet ja kaupanpäälle saimme käyttöömme vielä pommimies Turon, joka räjäytteli Haminan alueen peltoja uuteen muotoon. Hullujen huoneelle saatiin luotua juuri oikeanlainen tunnelma. Rakennuksen ullakotila muuntui isoksi sotabunkkeriksi ja tarvittava määrä janojuomaa piti huolta siitä että tunnelma pysyi kohdillaan koko session ajan. Kuvauksiin meni yhteensä kaksi päivää ja lopputulos on näyttävä ja bändin mielestä onnistunut.

war

 

 

Website | + artikkelit

Levylautasella soi raskaamman musiikin osalta lähinnä black metal, Volbeat sekä Metallica. Läheinen suhde myös 90-luvun death metaliin. Levyhyllyjä täyttävät myös itärannikon hip hop - albumit. Työstä ja musiikista jäävä vapaa-aika kuluu kuntosalilla, lätkäkaukalossa, fudiskentän reunalla sekä customoidulla harrikalla kruisaillessa. Harrastuksiin lukeutuvat myös elokuvat, tv-sarjat, vinyylit ja lukeminen. - Fire Walk With Me-