Tanskalaiset Siamese, Helhorse ja Aphyxion lokakuussa Helsingissä ja Tampereella

Tiedote 21.8.2019

Tamperelainen Nem Agency tuo lokakuun alussa Suomeen kolme kööpenhaminalaisen Prime Collectiven bändiä. Maamme pistävät sekaisin Siamese, Helhorse ja Aphyxion.

Siamese sotkee toimivasti metalcoren ja popahtavat elementit. Yhtyeen tuore albumi ”Super Human” todistaa, miksi nelikko on kaatanut yleisöä Tanskan lisäksi mm. Japanissa ja useissa Euroopan maissa. Siamese jyrää voimalla, ei säästele kertosäkeissä eikä sorru rimanalituksiin. Jos joku bändi on “valmis mihin tahansa”, se on Siamese.

Helhorse pyörähti Suomessa viimeksi keväällä 2019. Raa’an metallin ja punkin syväksi, synkäksi ja kokeelliseksi sopaksi keittävä orkesteri on väsymätön keikkakone, jonka piiskauksen jälkeen yleisö on yleensä enemmän kuin poikki. Helhorse julkaisi juuri ”Avalanche”-maistiaisen pian ilmestyvältä neljänneltä albumiltaan.

Jo vuodesta 2007 asti jyrännyt Aphyxion tykittää melodista death metal -paahtoa. Palkittu ja fanitettu bändi julkaisi juuri kolmannen pitkäsoittonsa ”Void”, jonka voimassa ja täyteläisyydessä on hämmentävää tehoa. Tanskalainen rockräjähdys tulee olemaan julma ja unohtumaton lokakuussa 2019!

Nem Agency & Prime Collective present:
Siamese (DEN)
Helhorse (DEN)
Aphyxion (DEN)

ke 2.10.2019 Helsinki, On the Rocks, 10/12 e (Tiketti)
to 3.10.2019 Tampere, Jack the Rooster (Lost in Music -festivaali), 9,50/10 e (Tiketti)

nem.fi
primecollective.dk
facebook.com/siamesedk
helhorse.dk
aphyxion.dk
lostinmusic.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän