Tampereen SaariHelvetti julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä

Viikinsaareen laivataan mm. The Black Dahlia Murder, The Agonist, Finntroll ja Diablo.

SAARIHELVETTI 6.-7.8.2021 Tampere, Viikinsaari Combichrist (USA) The Black Dahlia Murder (USA) Unleash the Archers (CAN) The Agonist (CAN) Finntroll Diablo Horna

Tiedote 7.12.2020

Joulupukki ja kaikki hänen vaihtoehtometallia rakastavat tonttunsa ovat äärimmäisen onnellisia, kun Tampereen kesän raskain festivaali SaariHelvetti julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä.

Tampereen Viikinsaareen saapuvat aaltojen päällä vuoden 2021 elokuussa yhdysvaltalaiset Combichrist ja The Black Dahlia Murder, Kanadan kovat Unleash the Archers ja The Agonist sekä tanakka kotimainen kolmikko: peikkometallipelote Finntroll, ilkeästi kiitävä tamperelainen Diablo ja mustan metallin äärimmilleen virittävä Horna.

Joulupukin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 9. joulukuuta. Ensimmäisinä saatavina ovat normaali kahden päivän lippu sekä kahden päivän VIP-lippu, joilla saa todella vastinetta rahoilleen: yhteensä SaariHelvetissä tullaan kuulemaan yli 20 yhtyettä, eikä sideshow-ohjelmistossakaan säästellä tulevanakaan vuonna.

Myös festivaalin tapahtumapaikka on ainutlaatuinen. Tampereen kesäkeidas Pyhäjärven keskellä on jälleen valmiina ottamaan vastaan Suomen hurjimmat metallipäät!

SaariHelvetin tarkat päivät ovat 6.-7. elokuuta 2021.

SAARIHELVETTI
6.-7.8.2021 Tampere, Viikinsaari

Combichrist (USA)
The Black Dahlia Murder (USA)
Unleash the Archers (CAN)
The Agonist (CAN)
Finntroll
Diablo
Horna

2PV festivaalilippu alk. 89,50 e
2PV VIP alk. 179,90 e (sis. pieni risteily ennen festivaalia, lasi kuohuviiniä, buffet-ruokailu, VIP-passi)
Ennakko: Lippu.fi
Lipunmyynti alkaa ke 9.12.2020 klo 9.
http://www.saarihelvetti.fi

http://www.facebook.com/saarihelvetti

Kuva ja lähde: SaariHelvetti

+ posts

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisee Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here