Supreme Unbeing yhdisti voimansa leffatähti Dragomir Mrsicin kanssa

Face of Evil -single on ensimmäinen makupala ensi vuoden albumijulkaisulta.

MAINOS:Tiedote 22.10.2021

Ruotsalainen maskien taa verhoutuva Supreme Unbeing julkaisi tulevan Enduring Physicality -levynsä ensimmäisen singlen elokuvallisen musiikkivideon kera. Viime vuonna julkaistu debyyttialbumi Enter Reality keräsi huomiota musiikkimediassa ja miljoonia striimejä suoratoistopalveluissa, ja nyt on seuraavan askelen aika: Aikaisemmin animoituna esiintynyt bändi on saavuttanut fyysisen olomuodon, ja maskeilla varustetut, totuutta häikäilemättömästi julistavat profeetat ovat heränneet uudella tavalla eloon.

Massiivista kitarariffittelyä, konekiväärimäisiä tuplabasarikomppeja sekä mystisiä melodioita monipuolisesti tarjoileva singlelohkaisu Face of Evil antaa tälle kaksinaamaisuudesta kertovalle tarinalle ympäristön, josta paljastuu kuulijalle jokaisella kuuntelukerralla jotain uutta. Kiehtovat sanoitukset haastavat ajatteluun, ja laulaja Zac Redin tulkinta kasvattaa sanoman merkityksellisyyttä.

”Tämä biisi kertoo itseoikeutetuista kuninkaista, tyranneista, yhteiskunnallisista johtajista sekä ystävistäsi. Kaikki käyttävät manipulaatiota ja siten ryöstävät vapaan tahtosi kaksinaamaisuudellaan saadakseen mitä haluavat. Ihmiset ovat tällaisia luonteeltaan, eikä siinä ole mitään hävettävää. Kaikilla on hyvä ja paha puoli, ja se on jokaisen omasta harkinnasta kiinni, kumman päästää valloilleen missäkin tilanteessa. Kuinka haluat tulla muistetuksi?”, Zac Red Sanoo.

Uusi kappale esitellään mystiikkaa ja monimerkityksellisyyttä huokuvalla videolla, jota tähdittää ruotsalaisnäyttelijä Dragomir Mrsic. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Snabba Cash (2010) ja Edge of Tomorrow (2014).

”Kun minua pyydettiin näyttelemään videon pääroolia, suostuin välittömästi. Bändin kappaleiden sanoma on liian tärkeä ohitettavaksi. Lisäksi ilkeän näköiset kulmakarvani sopivat luonnollisesti rooliini.” Mrsic sanoo.

Uusi studioalbumi julkaistaan ensi toukokuussa.

supremeunbeing.com
facebook.com/supremeunbeing
instagram.com/supremeunbeing
twitter.com/supremeunbeing


Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.