Suomalais-kanadalainen Forth julkaisi uuden singlen ”Vixen”

Kuva: Taija-Leena Lönnberg

Tiedote 31.10.2019

Suomalais-kanadalainen rockbändi Forth julkaisee alkuvuonna julkaistun ”Captivity” albumin jälkeen uuden ”Vixen”-singlen halloweeninä kunnianosoituksena kaikille faneille jotka ovat kulkeneet yhtyeen mukana alusta lähtien. Alun perin vuonna 2011 Scandal Recording studiolla äänitetty kappale oli bändin perustajien Brian Forthin ja Tim Norrgrannin ensimmäinen yhteissävellys. Biisi kirjoitettiin aikana jolloin yhtyeessä olivat mukana Markus Hollmen (rummut) sekä Tuomas Virta (bassokitara) ja bändi tunnettiin nimellä The Roc.

Kuuntele ”Vixen” sekä toinen uusi kappale ”Just Drive”:

Spotify: https://spoti.fi/2qZz36Q
Apple Music: https://apple.co/34eCDZ5
Amazon: https://amzn.to/2Wqdgkq
Tidal: https://listen.tidal.com/album/119623186
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/113944832
Google Play: https://bit.ly/2BUcCCi

”Vixen” kertoo klassisen tarinan kauniin viettelijättären ja vastustamiseen kykenemättömän miehen kohtaamisesta, joka ei pääty hyvin. Niin kuin Forthin kappaleet yleensä, on tämäkin saanut innotuksensa yhtyeen jäsenten tosi-elämästä. Kappale on myös oodi 80-luvun voimarockille ja bändi kiertää eteläsuomea marraskuun alussa promoamassa uutta singleä.

Forth on kansainvälinen yhtye. Keulamies Brian Forth on kotoisin Torontosta, mutta asuu tällä hetkellä ’rakkauspakolaisena’ Suomessa. Hän muodostaa yhtyeen yhdessä soittajien Tim Norrgrann (kitara), Mikael Söderbäck (basso) ja Eric Von Hertzen (rummut) kanssa.

”Captivity” –albumin arvion saa lukuun linkistä.

www.forthband.com
https://www.facebook.com/Forth.Official
www.secretentertainment.fi

Kuva: Taija-Leena Lönnberg

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here