Stam1nan ”Taival”-albumille kultaa: uusia keikkoja julkaistu.

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 5.3.2019

METALLIYHTYE STAM1NALLE KULTAA

Lokakuussa julkaistu ”Taival” ylitti kultaan oikeuttavan määrän

Lemiläisen metalliyhtye Stam1nan kahdeksas albumi ”Taival” on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän. Tuoreimman kultalevyn myötä Stam1nan kaikki uran aikana julkaistut albumit sekä DVD ovat myyneet kultaa.

Lokakuussa 2018 ilmestynyt ”Taival” nousi julkaisunsa jälkeen suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalle ja voitti helmikuisessa Emma Gaalassa vuoden metallialbumi Emman. Albumin single ”Enkelinmurskain” nousi radiolistan top30:n joukkoon – ja oli mm. Radio Rockin soitetuin kappale helmikuussa 2019.

”Taival” -albumin menestys on näkynyt myös digimaailmassa, sillä albumilta nousi jopa viisi erillistä kappaletta Suomen Spotifyn top50:n joukkoon. Single ”Gaian lapsi” (feat. Anna Eriksson) viihtyi top50:n joukossa viikon ja albumi nousi myös iTunesin ladatuimmaksi. ”Enkelinmurskain” ylitti juuri miljoonan striimin rajan.

Stam1na julkaisi tänään myös lisää keikkapäiviä. Kolmen viikon päästä starttaavan Sinä ansaitset kultaa 2019 -kiertue nähdään kevään klubien lisäksi kesällä mm. Helsingin Tuska Open Airissa, Joensuun Ilosaarirockissa sekä Oulun Qstockissa.

Viimeisen päälle huilatun ja nollatun alkuvuoden jälkeen on siistiä päästä liikkeelle. Bändin Taival johtaa uraansa selkeästi jyrkkenevämpään ylämäkeen. Mutta meilläpä on kengissä liukuesteet ja bussissa nastat. Hammassuojat naamaan ja menoksi! – Antti Hyyrynen

Sinä ansaitset kultaa 2019 -kiertue:

23.3. Lappeenranta, Nuijamies
26.3. Helsinki, Casino / Radio Rock, Eturivin keikka
29.3. Kouvola, House Of Rock
5.4. Turku, Apollo
6.4. Hämeenlinna, Suisto
12.4. Tuusula, Krapin paja
13.4. Kuopio, Kulttuuriareena 44

9.6. Hyvinkää, Rockfest
21.6. Kauhajoki, Nummirock
29.6. Helsinki, Tuska Open Air
14.7. Joensuu, Ilosaarirock
18.7. Tampere, Tammerfest (Pakkahuone)
19.7. Laukaa, John Smith Rock Festival
20.7. Uusikaupunki, Karjurock
25.7. Valkeakoski, Työväen Musiikkitapahtuma
26.7. Kuopio, Kuopiorock
27.7. Oulu, Qstock
3.8.   Lemi, Cap1tal Of Metal

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here