SoulHealer juhlistaa 10-vuotissynttäreitään uudella singlellä

Kuva: Antti Härkönen
Mainos
Saarihelvetti

Tiedote 19.7.2019

Kajaanilainen heavy metal -yhtye SoulHealer täyttää 10 vuotta ja juhlistaa pyöreitä julkaisemalla kovaa luukutusta kaipaavan timanttisen kesäbiisin ”Don’t Shoot the Dancing Dwarf”. Kuten jo nimestäkin voi päätellä, luvassa on hieman erilaista SoulHealeria, jonka takia jopa sanoja on jouduttu hieman syömään.

Alkuvuodesta 2019 tuli ulkopuoliselta taholta nimi-idea uuteen kappaleeseen, jota sitten aloin työstää. Mietin päissäni, että mitäpä jos tehtäisiin asioita vähän eri tavalla kuin aiemmin ja laajennetaan skaalaa tutusta tuntemattomampaan. Kaivoin esiin midisyntetisaattorin ja aloin pelleilemään sen kanssa erilaisia kuvioita valmiin demopohjan päälle. Lopputuloksena oli bändin 10-vuotisen historian kaupallisin ja kokeilevin kappale, josta tuli mielestämme niin hyvä, että se haluttiin julkaista vielä kuluvan kesän aikana. Jokuhan tästä saattaa ajatella, että siinäpä nyt möivät sielunsa ja lähtivät mukaan nykyhapatuksiin, mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Itse taas uskomme, että vielä useampi tulee kappaleesta pitämään ja saattaapa jopa salassa vähän jalkaakin sen tahtiin tampata!

Kesäterveisin SoulHealer ja biisinkirjoittaja Teemu Kuosmanen, joka toistuvasti on vannonut, että tässä bändissä ei ikipäivänä tulla käyttämään syntikoita.

Yhtye keikoilla seuraavasti:
27.7. MonoRock, Kannus
2.8. RunniRock, Iisalmi
3.8. Piippurock, Ii
16.8. Ale Pub, Hyvinkää
17.8. Rantakulmarock, Hyvinkää

KOKOONPANO
Jori Kärki – laulu
Lari Lämpsä – basso
Kai Vainionpää – rummut
JiiPee Haikola – kitara
Teemu Kuosmanen – kitara

DISKOGRAFIA
Dreamcatcher EP (2010)
The Kings of Bullet Alley (2011)
Chasing the Dream (Pure Legend 2013)
Bear the Cross (Pure Legend 2014)
Up from the Ashes (Rockshots 2018)
Don’t Shoot the Dancing Dwarf -single (Rockshots 2019)

https://www.facebook.com/soulhealermusic/
https://www.instagram.com/soulhealer_official/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän