Sonata Arcticalta Acoustic Adventures 2020 -online konsertit toukokuun lopussa

Pohjoisen power metal-ylpeys Sonata Arctica esittää live-streamin välityksellä akustisen konsertin ”Acoustic Adventures 2020”. Keikka on ainutlaatuinen, sillä bändi soittaa materiaaliaan akustisesti vain tämän ainoan kerran vuoden 2020 aikana.

Acoustic Adventures 2020-konsertit lähetetään SemiLiven kautta kahtena eri päivänä, joista ensimmäinen on suunnattu bändin faneille Amerikassa, toinen kotiyleisölle Euroopassa ja Englannissa. Lipun ostaneilla on mahdollisuus katsoa keikka uudestaan 48 tunnin ajan striimin jälkeen SemiLive-palvelun kautta.

Henrik Klingenberg kommentoi:

Otti hetken, jotta saimme tämän kasaan, mutta viimeinkin olemme valmiita ottamaan askeleen live-striimauksen maailmaan. Halusimme varmistaa, että meillä on tarjota jotain erityistä, ja koska ”Acoustic Adventures” -kiertue on esitetty ainoastaan Euroopassa, päätimme, että tämä on hyvä tapa aloittaa. Soitamme kaksi striimi-keikkaa, molemmat hiukan eri kappale valinnoilla ja löysimme upean esityspaikan nimeltä Mustakari, joten tämä on varmasti jotain ennennäkemätöntä. Olemme todella innoissamme tästä!! Pysykää turvassa!

Ensimmäinen show 29.5.2020 on suunnattu amerikkalaisille faneille, ja toinen 30.5. Euroopan katsojille. Lauantain konsertti alkaa Suomen aikaa klo 21.

Pe 29.5.2020
Los Angeles 5 pm / Chicago 7 pm / New York 8 pm / Mexico City 7 pm / São Paulo 9 pm / Melbourne 10 am (+ 1 day) / Tokyo 9 am (+1 day)
Event info:https://www.facebook.com/events/3840241819384599/

La 30.5.2020
Helsinki 21:00 / Berlin 20:00 / London 19:00 / Moscow 21:00
Event info: https://www.facebook.com/events/185351349228036/

Konsertit järjestetään yhteistyössä Semiliven kanssa. Lisätietoja ja liput linkistä.

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola
Video: pessomar

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän