Slow Fall julkaisi uuden singlen ”Exile the Day”

Tiedote 13.2.2020

Oulusta kotoisin oleva tunnelmallisen melodista death metalia soittava Slow Fall on julkaissut uuden singlen ”Exile The Day”.

Kitaristi Juho Viinikanoja taustoittaa:

”Exile the Day” edustaa tulevan levyn suoraviivaisinta, mutta samalla melankolisinta ja melodisinta puolta. Biisi on toimiva sekoitus raskaita riffejä, surumielistä tunnelmaa ja sisältää kenties koko levyn monipuolisimmat laulusuoritukset. ”Exile the Day” on kolmas singlejulkaisu keväällä julkaistavalta ”Beneath the Endless Rains” -debyyttialbumilta.

Kuuntele single:
Spotify: https://spoti.fi/2Hl74n3
Apple Music: https://apple.co/2w8mLLP
Amazon: https://amzn.to/39tIxrR
Deezer: https://www.deezer.com/us/album/128072912
Tidal: https://listen.tidal.com/album/129055535

Slow Fall perustettiin vuonna 2016 basistin ja biisintekijä Markku Kerosalon toimesta. Bändi on käynyt läpi muutaman miehistövaihdoksen ennen vuotta 2019, jolloin bändin nykyinen kokoonpano vakiintui nykyiseen muotoonsa. Nykyään Slow Fallin muodostavat laulaja Markus Taipale, rumpali Aki Pusa, kitaristit Heikki Kakko ja Juho Viinikanoja sekä basisti Markku Kerosalo. Bändin ensimmäinen EP ”The First Ones to Fall” julkaistiin vuonna 2017 ja se esitteli vielä vahvasti melodisesta doom metalista vaikutteensa hakeneen yhtyeen. Sittemmin bändin soundi on jalostunut paljon monipuolisemmaksi, raskaammaksi sekä tyylitajuisemmaksi.

Slow Fall käytti vuoden 2018 uusien biisien kirjoittamiseen ja aloitti debyyttialbumin äänitykset alkuvuodesta 2019. Tulevan levyn materiaali esittelee Slow Fallin väripaletin sävyjen ääripäät, aina blastbeatien ja raskaiden kitarariffien kautta tunnelmallisempaan materiaaliin. Tulevan levyn raskaampaa ja nopeampaa laitaa esittelee hetki sitten julkaistu single ”Across the Cold”:

Kokoopano:
Juho Viinikanoja: Guitars
Markku Kerosalo: Bass
Markus Taipale: Vocals
Heikki Kakko: Guitars
Aki Pusa: Drums

www.facebook.com/slowfallofficial/

Kuva: Slow Fall

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here