Sinister julkisti lisätiedot tulevasta ”Deformation Of The Holy Realm” –levystä


Death metal –veteraani Sinister on julkistanut lisätiedot toukokuussa ilmestyvästä ”Deformation Of The Holy Realm” –albumista. Levy ilmestyy 22.5.2020 Massacren kautta.

Kansitaide ja kappalelista:

1. The Funeral March
2. Suffering from Immortal Death
3. Unique Death Experience
4. Apostles of the Weak
5. Deformation of the Holy Realm
6. Scourged by Demons
7. Unbounded Sacrilege
8. The Ominous Truth
9. Oasis of Peace – Blood from the Chalice
10. Entering the Underworld

Lähde: Massacre
Kuva: Sinister


Please enter your comment!
Please enter your name here