Scars Of Solituden keikka Jyväskylän Lutakosta katsottavissa

Kuva: Jaakko Manninen Photography

Tiedote 23.3.2020

Scars Of Solitude on julkaissut 18.1.2020 keikkansa Jyväskylän Lutakossa katsottavaksi kokonaisuudessaan. Bändin kevään keikat on koronatilanteen vuoksi siiretty myöhempään ajankohtaan, mutta yhtye aikoo käyttää ajan hyväkseen ja taltioida studiossa uutta materiaalia.

Kuten varmaan jo kaikki osasitte arvatakin, meidän osaltamme kevään keikat on näillä näkymin taputeltu. Vuosi alkoi erittäin lupaavasti Lutakosta, jossa soitimme kiistatta bändimme hienoimman keikan tähän mennessä. Onneksemme Ville Hartikka oli kameroineen taltioimassa keikan ja tahdommekin jakaa tämän hienon keikkataltioinnin nyt teidän kanssanne koko komeudessaan ja kaikkine kommelluksineen!

 

Olemme treenanneet koko alkuvuoden hurjalla tahdilla ja tällä hetkellä päällimmäinen fiilis on turhautunut, koska kymmenien treenipäivien työ valuu nyt osittain hukkaan. Todennäköisesti pääsemme kuitenkin suunnitellut keikat vielä soittamaan myöhemmin tänä vuonna. Armoton treenaaminen ei mene myöskään siinä mielessä täysin hukkaan, että aiomme eristäytyä pian studioon nauhoittamaan uutta musiikkia, josta esimakua voitte kuulla myös oheiselta keikkataltioinnilta!

 

Koitamme kehitellä myös muita tapoja viihdyttää teitä seuraajiamme näinä haastavina aikoina. Jos sinulla käy siellä kotisohvalla mietintämyssy kuumana niin jaathan meille parhaat ideasi vaikka kommentoimalla tai yksityisviestillä ja pyrimme niitä mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan!

Video by Ville Hartikka
Video audio by Konsta Vehkala
Live sound by Hannu Laru
Lights by Veeti Jämsén
Thumbnail photo by Johannes Ek

Kokoonpano:
Vocals & Guitar: Tuomo Laulainen
Guitar: Jasper Ranta-Nilkku
Bass: Lassi Pollari
Drums: Niki Kuivakangas

https://www.facebook.com/ScarsofSolitudeFI/
https://spoti.fi/2BUfYW5
https://bit.ly/2XmJ0ah

Kuva: Jaakko Manninen Photography

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän