Satyricon Ilosaarirockiin!

Kuva: Jutun yhteydessä mainittu yhtye/artisti/levy-yhtiö/tiedottaja ja/tai sen lähettämä lehdistö- tai promootiokuva tai kuvassa ilmoitettu valokuvaaja.

Tiedote 6.4.2018

Mustan metallin suuruus Satyricon (NOR) ja vaihtorock-suosikki Hurula (SWE) saapuvat Ilosaarirockiin! Kotimaista väriä edustavat viimeistä kertaa Joensuussa esiintyvä Disco EnsembleIsmo AlankoLasten HautausmaaMokomaAtomirottaSaimaaShiraz Lane ja Flat Earth. Lisää artisteja julkaistaan jo ensi viikolla!

Tuore metallikokoonpano Flat Earth soittaa Ilosaarirockissa uransa ensimmäisen festivaalikeikan. Bändin jäsenille puuha on kuitenkin tuttua, sillä Flat Earthissa vaikuttavat HIMistä tutut Mikko ”Linde” Lindström ja Mika ”Kaasu” Karppinen, Amorphiksessa soittanut Niclas Etelävuori sekä Polanski-yhtyeen laulaja Anttoni Pikkarainen.

– Flat Earth on kiinnostavimpia uusia kokoonpanoja kotimaan raskaamman musan kentällä, hienoa saada bändi avaamaan festariura meillä. Bändi vahvistaa hienosti Satyriconin ohella festarin jo ennestään laajaa rock- ja metallikattausta. Hurulaa meiltä on toivottu todella paljon, mikä ei sinänsä ihmetytä, sillä sen verran huikeasta livebändistä on kyse, tunnelmoi Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Vuonna 1990 perustettu Satyricon on yksi maailman tunnetuimmista black metal -yhtyeistä ja kuuluu genren kivijalkaan. Laulaja-kitaristi Satyrin ja kiivaskätisen rumpali Frostin johtama yhtye julkaisi viime syksynä albumin Deep Calleth Upon Me ja on kiertänyt sen myötä maailmaa julistaen tumman metallin sanomaa.

Ruotsalainen Hurula on punkyhtye Masshysterista tutun Robert Hurula Petterssonin sooloyhtye, joka seikkailee intohimoisissa 90-luvun vaihtoehtorockin tunnelmissa. Vuonna 2016 julkaistu albumi Vapen till dom hopplösa herätti ihastusta Suomenlahden molemmin puolin ja toi Hurulalle palkintoehdokkuuksia ja mainintoja vuoden albumit -listoilla.

Tuoreiden julkaisujen lisäksi Ilosaarirockissa esiintyvät myös muun muassa Jack WhiteNightwishZara LarssonBehemothAction BronsonGogol BordelloMilky ChanceNight LovellZeal & ArdorLewis CapaldiCheekCMX & Joensuun kaupunginorkesteriBeast in BlackSANNI ja Vesta.

LIPPUJEN MYYNTI 

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän