Santa Cruz julkaisi uuden singlen ja lyriikkavideon sekä lisätiedot tulevasta levystä

Mainos:
Saarihelvetti

Tiedote 22.8.2019

Archie Cruzin eli Arttu Kuosmasen, 27, luotsaama rockyhtye Santa Cruz on julkaissut uuden singlen ja lyriikkavideon ”Into The War” sekä lisätiedot lokakuussa ilmestyvästä ”Katharsis”-levystä.

Alkuvuodesta 2019 Archie Cruz ja kitaristi Pav Cruz muuttivat Hollywoodiin, jossa uusi kokoonpano löysi treenisessioissa lopullisen muotonsa: basisti Ero Cruz ja rumpali Toxy Cruz liittyivät bändiin.

Santa Cruzin alkuperäiskokoonpano hajosi viime vuonna Amerikan kiertueella, kun yhtyeen sisällä pitkään jatkuneet ristiriidat eskaloituivat. Archie ilmoitti jo tuolloin, että ”saaga ei ole vielä ohi” ja muutti Amerikkaan työstääkseen uuden albumin kappaleita.

Suomessa Santa Cruzin kaksi edellistä albumia nousivat Suomen virallisen listan top 5:een ja albumeilta lohkaistut singlet olivat julkaisuvuosinaan Suomen soitetuimpia rock-kappaleita. Yhtye lämmitteli AC/DC:tä ja kiersi maailmaa Amaranthen ja Sebastian Bachin kanssa. Lisäksi bändi esiintyi muun muassa Download- ja Rock On The Range -festivaaleilla sekä Karibialla Motörboat-risteilyillä.

18.10.2019 julkaistavan ”Katharsis”-albumin kansitaide ja kappalelista:

1. Changing of Seasons
2. Bang Bang
3. Into The War
4. I Want You To Mean It
5. True Believer
6. Tell Me Why
7. Testify
8. Smoke Signals
9. It Was You
10. Salvation
11. Time After Time

Kuva: Hannu Juutilainen ©Metalliluola

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän