Bon Jovin Tallinnan konserttiin matkaa yli 15 000 fania Suomesta: katso info käytännön järjestelyistä.

MAINOS:Tiedote 21.5.2019

Bon Jovin This House Is Not For Sale -Euroopan kiertue saapuu ensimmäistä kertaa Viroon ja Tallinnan Laululavalle 2.6.2019.

Konserttiin on saapumassa yli 40 000 hengen yleisö. Suomesta rockfaneja konserttiin on matkaamassa kaikkien aikojen suurin rockyleisö, yli 15 000 fania. Konsertin lippuja on vielä saatavissa Ticketmasterissa.

Konserttilippujen hinta nousee 27. toukokuuta alkaen, joten lipun ostajien kannattaa nyt olla nopeita. Myös Tallinnan lauttojen lippujen kysyntä on ollut suurta, ja lautat täyttyvät kovaa vauhtia.

Bon Jovin ainoa Baltian ulkoilmakonsertti nähdään useille suomalaisillekin tutulla historiallisella Tallinnan Laululavalla kiertueen alkumetreillä. Menestyksekkään ”This House Is Not For Sale” -kiertueen keskipisteessä ovat kappaleet, jotka ovat johtaneet yli 130 miljoonaan myytyyn levyyn ja maailman rakastetuimman rockyhtyeen maineeseen. Bändi on valmistautunut keikkoihin 95:llä kappaleella, joita he voivat vaihdella kiertueen jokaisena iltana, unohtamatta yhtyeen kuolemattomia klassikoita kuten ”You Give Love A Bad Name”, ”It’s My Life”, ”Wanted Dead Or Alive”, ”Bad Medicine”, ”Who Says You Can’t Go Home”, ”Keep the Faith”, ”Always” ”Have A Nice Day” ja tietenkin, ”Livin’ On A Prayer.”

Tänään uuden singlen ”Tell Me Why” julkaissut Archie Cruzin eli Arttu Kuosmasen, 27, luotsaama rockyhtye Santa Cruz palaa lavoille uransa suurimmalle keikalleen Tallinnan laululavalla Bon Jovin lämmittelijänä.

Kuosmanen toteaa:

Kaikki jotka tuntevat minut tietävät, että Bon Jovi on ollut minulle isoin vaikuttaja ja inspiraation lähde siitä päivästä lähtien, kun olen kitaraan ensimmäisen kerran tarttunut. Olisi suurta vähättelyä sanoa, että Bon Joville avaaminen olisi yksi suurimmista toteutuvista unelmista. Se on paljon enemmän. Olen ikuisesti kiitollinen tästä unohtumattomasta mahdollisuudesta ja vaalin tätä sydämessäni aina kuolemaan asti! Blood on Blood!”

Tänään julkaistu single antaa ensimakua syksyllä julkaistavasta albumista joka kantaa nimeä ”Katharsis”.

Alla kootusti tietoa konsertin käytännön järjestelyistä.

Lisätietoa tapahtumaan liittyen löytyy täältä:

https://lne.box.com/v/BonJoviTallinnaInfo 
alueen kartta: https://lne.box.com/v/BonJoviTallinnaKartta
pysäköintikartta: https://lne.box.com/v/TallinnaParking
konsertin Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/709932879389647/

AIKATAULUT:

Tallinnan Laululavan Mere-, Oru- ja Lasnamäe-portit aukeavat sunnuntaina 2.6. klo 16. Portit ovat auki koko tapahtuman ajan, mutta konserttialueelle pääsee lipulla vain kerran sisään. Saavuthan hyvissä ajoin, sillä lipun- ja turvatarkastuksissa saattaa mennä aikaa.

Lippuja on myynnissä Oru- ja Mere-porttien lipunmyyntipisteissä, mikäli niitä on jäljellä, maksut käteisellä tai yleisimmillä korteilla.

Arvioitu aikataulu:
16:00 Portit auki
n. 18:30 Santa Cruz (FIN)
n. 19:45 Terminaator (EE)
n. 21:15 Bon Jovi (USA)

Konsertti päättyy viimeistään klo 24 mennessä

Ravintolat ja myyntipisteet ovat avoinna koko konserttialueen aukiolon ajan. Kymmeniä tuhansia ihmisiä keräävään jättitapahtumaan kannattaa saapua hyvissä ajoin jo heti iltapäivästä nauttimaan tunnelmasta, juomasta ja ruoasta. Hyvissä ajoin saapumalla välttää parhaiten myös lipun- ja turvatarkastuksiin illemmalla muodostuvat jonot.

SAAPUMINEN JA KONSERTIN JÄRJESTELYT:

Jättikonserttiin saapuvan yleisön kannattaa tutustua käytännön järjestelyt -infoihin TÄÄLLÄ ja konserttialueen karttaan TÄÄLLÄ. Infomateriaaleista löytyy paljon tietoa esimerkiksi konserttiin saapumiseen, lippuihin ja liikennejärjestelyihin liittyen sekä vinkkilistaa mitä ottaa keikalle mukaan ja mitä kannattaa jättää kotiin.

Matkapaketit keikalle myy Tallink: www.tallink.fi.

Jätäthän autosi kotiin, ja hyödynnäthän sen sijasta julkista liikennettä tai saavuthan pyörällä tai kävellen. Maksuton pyöräparkki sijaitsee Mere-portin tuntumassa. Suosittelemme varaamaan hyvin aikaa ja kärsivällisyyttä, sillä Tallinnassa on tapahtumapäivänä poikkeuksia liikennejärjestelyissä ja ajoittaisiin ruuhkiin on syytä varautua.

Vaikka Viro kuuluu Schengen-alueeseen, viranomaiset saattavat tarkistaa matkustajien asiakirjoja – tästä syystä kaikkien ulkomailta Viroon saapuvien tulisi kantaa mukanaan voimassaolevaa henkilöllisyystodistusta tai passia.

Konserttiin saapujien kannattaa ottaa huomioon, että puhelinverkot voivat ylikuormittua ja yhteyksissä voi olla häiriöitä. Suosittelemme sopimaan tietyn tapaamispaikan konserttipaikalle ystäviesi kanssa.

Bon Jovin Tallinnan konsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation Baltics ja Live Nation Finland.

KONSERTTI:
Bon Jovi (USA) – This House Is Not For Sale
Su 2.6.2019 Tallinnan Laululava, Viro
Portit klo 16
Santa Cruz n. klo 18.30
Terminaator n. klo 19.45
Bon Jovi n. klo 21.15

LIPUT:
Perusliput: palvelumaksuineen alkaen 74 euroa 26.5. saakka.
27.5. alkaen liput palvelumaksuineen 84 euroa.
Lisäksi saatavilla myös lippupaketteja!
Matkapaketit keikalle myy Tallink: www.tallink.fi

LISÄTIEDOT:
Konsertin järjestäjät: Live Nation Baltics & Live Nation Finland
www.BonJovi.com
www.livenation.fi
facebook.com/BonJovi
twitter.com/bonjovi
instagram.com/bonjovi/
youtube.com/user/bonjovi
#thinfstour

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.