Rockfest siirtyy pidettäväksi vuonna 2022

Kuva: Metalliluola

Tampereen Ratinassa kesäkuun 10. -12. päivä pidettäväksi suunniteltu Rockfest on peruttu myös tältä vuodelta kansakunnan tilanteen takia, tiedotetaan festivaalin sosiaalisessa mediassa. Aiemmin viime vuodelle tai tälle vuodelle ostetut liput käyvät Rockfestin mukaan sellaisenaan ensi vuoden festareille.

”Rakkaat Rockfestiläiset, kansakuntamme tilanne on edelleen vakava ja joudumme kertomaan suru-uutisen: Rockfestissä ei pyöri pitti, ei virtaa olut, ROCKFESTIÄ 2021 EI VOIDA JÄRJESTÄÄ. Rockfestin teette te, People of Rockfest, emmekä voi riskeerata teidän, artistien tai henkilökuntamme turvallisuutta. On vedettävä syvään henkeä ja pistettävä terveys edelle, jo toistamiseen. Rockfest 2022 bändibuukkaus on hyvässä vauhdissa, ja kerromme kovia uutisia niin nopeasti, kuin mahdollista. Päätöksen lipun säilyttämisestä voit tehdä hyvillä mielin Rockfest 2022 bändijulkistuksen jälkeen, suosittelemme vahvasti odottamaan tätä herkkua.

Pandemiatilanne on puristanut kansakuntamme siihen pisteeseen, että tanssiminen ja laulaminen, puhumattakaan moshaamisesta tai yleisömeristä, on kielletty. Rehellisesti sanottuna ja mitään kaunistelematta, VOI NY PRKL. Tämä reilun vuoden pituinen pätkä, joka nyt jatkuu kaksivuotiseksi, on ollut sietämätöntä aikaa meille livemusiikin ystäville ja olemme sanalla sanottuna pask*na. Emme kuitenkaan suostu vaipumaan epätoivoon.
Vielä me kävellään Rockfestin porteista sisään, juostaan pittiin, halataan kavereita, otetaan kylmä kolmonen käteen, ollaan yhtä nyrkkimerta ja nautitaan rokista raakana, yhdessä! 🖤
Haluamme nostaa huurteisen ilmaan kiitoksena jokaiselle Rockfest 2020 lipun säilyttäneelle, ja 2021 lipun ostaneelle, olette uskollista kansaa. Voitte edelleen tukea festivaalia, säilyttämällä lipun tallessa vielä seuraavaan Rockfestiin, lippu käy Rockfestissä 2022 sellaisenaan eikä vaadi sulta minkäänlaisia toimia.

Kesäkuussa 2022 Rockfest raikaa ja ISOSTI, näin me uskomme koko rokintäyteisestä sydämestämme. Julkaisemme seuraavan Rockfestin ohjelman mahdollisimman pian kiitoksena ja tulevaisuuden rohkaisuna jokaiselle. 🤘 Saat tehdä päätöksen lipun säilyttämisestä Rockfest 2022 ohjelmajulkaisun jälkeen, eli sinun ei tarvitse päättää sokkona, haluatko rokata ensi kesänä. Viimeinen lippujen palautuspäivä ilmoitetaan Rockfest 2022 julkaisun yhteydessä.
Infopläjäys 2021 perumisesta ja lippurallista löytyy netistä: www.rockfest.fi/ukk

Nitistetään nyt tämä pirulainen lopullisesti, että päästään vihdoin nauttimaan rokista, niinkuin se on tarkoitettu, livenä.”

 

Kuva: Rockfest

Kuvat: Metalliluola ja Rockfest
Lähde: Rockfest

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here