Revenge – Strike.Smother.Dehumanize (2020)

Bilemusaa Kanadasta!

Revenge - Strike.Smother.Dehumanize (2020)
Revenge - Strike.Smother.Dehumanize (2020)
MAINOS:Ennakkoarvio. Levy julkaistaan 22.5.2020

No nyt kolisee. Kanadalainen extreme chaos black metalia soittava Revenge julkaisee uransa toisen kokopitkän “Strike.Smother.Dehumanize”. Muun muassa Watainin, Deströyer 666:n, Mayhemin, Shiningin ja Mglan kanssa keikkaillut ryhmä pistää tiskiin melkoisen vauhtipaketin ja Revenge pistää esikuvansa näyttämään kuoropojilta.

Revengen ulosantia pidetään hyvin polarisoivana musiikkina eikä ihme. Överiksi vedetty vauhti, rääkyvokaalit jonka seassa efektien läpi suodatettu demonilaulu ja pienesti nuhjuinen soundi varmasti säikyttää herkempiä.

Yksittäisiä biisejä on haastavaa nostaa esille. Jopa black metalin konkarikorville meininki on raastavaa ja puuroutunutta, mutta tämä puuro on kuitenkin kokonaisuutena verrattoman hyvää. Biiseistä löytyy teräviä (liha)koukkuja ja rakennetta.

Jos haluat säikytellä ihmisiä kotihipoissa, niin laita eetteristä soimaan (täysiä tietty) vaikka “Oath Violator”. Siinä puhdasoppista pop-ihmisten sielun kidutusta melkein neljän nautinnollisen minuutin verran. Kirjaa ylös kommentit ja kuvaa ilmeet!

Tästä mallia:

8-/10

Links:
www.facebook.com/RevengeofficialSoMpage 
www.instagram.com/revengeblackmetal/

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.