Revenge – Strike.Smother.Dehumanize (2020)

Bilemusaa Kanadasta!

Revenge - Strike.Smother.Dehumanize (2020)
Revenge - Strike.Smother.Dehumanize (2020)

Ennakkoarvio. Levy julkaistaan 22.5.2020

No nyt kolisee. Kanadalainen extreme chaos black metalia soittava Revenge julkaisee uransa toisen kokopitkän ”Strike.Smother.Dehumanize”. Muun muassa Watainin, Deströyer 666:n, Mayhemin, Shiningin ja Mglan kanssa keikkaillut ryhmä pistää tiskiin melkoisen vauhtipaketin ja Revenge pistää esikuvansa näyttämään kuoropojilta.

Revengen ulosantia pidetään hyvin polarisoivana musiikkina eikä ihme. Överiksi vedetty vauhti, rääkyvokaalit jonka seassa efektien läpi suodattu demonilaulu ja pienesti nuhjuinen soundi varmasti säikyttää herkempiä.

Yksittäisiä biisejä on haastavaa nostaa esille. Jopa black metalin konkarikorville meininki on raastavaa ja puuroutunutta, mutta tämä puuro on kuitenkin kokonaisuutena verrattoman hyvää. Biiseistä löytyy teräviä (liha)koukkuja ja rakennetta.

Jos haluat säikytellä ihmisiä kotihipoissa, niin laita eetteristä soimaan (täysiä tietty) vaikka ”Oath Violator”. Siinä puhdasoppista pop-ihmisten sielun kidutusta melkein neljän nautinnollisen minuutin verran. Kirjaa ylös kommentit ja kuvaa ilmeet!

Tästä mallia:

8-/10

Links:
www.facebook.com/RevengeofficialSoMpage 
www.instagram.com/revengeblackmetal/

JÄTÄ VASTAUS

Kommenttisi
Pistä nimesi tähän