Post Pulse – Halls of the Damned (2017)

Viime vuoden puolella debyyttilevynsä ulos polkaissut helsinkiläinen teknis-dödis-ryhmä Post Pulse antaa suuntaviivat toimintastrategialleen “Halls of the Damnedin” muodossa. Bändin ydinjäsenistön muodostavat Antti Karhu (ex-The Man-Eating Tree), Sam Roon (Hung), Tapani Rantanen ja Anttoni Välimaa. Sen verran esikoislevy on vakuuttanut metallikansaa, että tänä vuonna Post Pulse on jo Euroopan rundilla.

Mikäs siinä vakuutellessa, kun on heittää tiskiin esimerkiksi nimikkobiisi “Halls of the Damned”, raivoava “When I Dream” ja tyly tykitys “Frozen Heart”.

Levy ei hirveästi hengähdystaukoja tarjoa, mutta yhdeksän kappaleen mättötalkoot on kestettävissä. Kokonaisuuden helmeksi noussee pelin avaava “The Gates”, jossa koko orkesteri tuntuu olevan parhaimmillaan ja sävellyskynä terävimmillään.

“Halls of the Damnedin” kokonaisanti on teknistä ja tasaista suorittamista, mutta brutaalia ja rehellistä sellaista. Post Pulsella on sydän (vaikkakin synkkä sellainen) mukana tekemisessä eikä bändi sorru pelkkään show-offiin osaamisensa kanssa.

Albumi on tällä hetkellä tarjolla ilmaiseksi yhtyeen Bandcamp-sivulla, josta se kannattaa käydä nappaamassa pahimpaan mättönälkään: https://postpulse.bandcamp.com/releases

Post Pulse on antanut debyytillään vahvan sydänääninäytteen, joka kannattaa huomioida ja seurata bändin otteita jatkossakin.

7/10

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here